15 жовтня 2022, 19:49

Коваленко спростував інформацію про те, що Білорусь готується до наступу: "Навпаки..."

Військовий експерт Олександр Коваленко повідомив, як насправді планує використати Республіку Білорусь у війні з Україною Путін.

Коваленко спростував інформацію про те, що Білорусь готується до наступу: "Навпаки..."

Відомий український блогер і військовий експерт Олександр Коваленко прокоментував те, що відбувається на території Білорусі, дозволивши собі не погодитися з популярним на сьогодні судженням про те, що саме звідти найближчим часом станеться наступ на Україну.

Інтерв'ю Олександра Коваленка для програми "ТСН" можна переглянути на каналі YouTube.

Телеведучий перерахував офіційні дані західної розвідки щодо кількості військової техніки та російських військових, які зараз перебувають у Білорусі, та запитав у військового експерта, який висновок із цього він може зробити.

Військово-політичного оглядача групи "Інформаційний супротив" озвучив своє бачення ситуації: "Можна зробити висновок, що російський контингент, який знаходиться на території Білорусії, на сьогодні за фактом не можна використовувати для повномасштабного вторгнення в Україну. Для повномасштабного вторгнення в Україну цей контингент має відповідати приблизно тому, що вторгся у лютому 2022 року з території Білорусії на північний плацдарм".

"Постійно вивозять з території Білорусії величезну кількість боєприпасів, артилерії, а також танків, тобто це вкотре вказує на те, що вони не стільки готуються до якихось наступальних дій, скільки, навпаки, видавлюють останні соки з білоруських складів зберігання та центрів заощадження техніки та боєприпасів для виключно застосування вже у зоні бойових дій в Україні своїми військами", - підсумував свої роздуми Олександр Коваленко.

Раніше Коваленко назвав населений пункт, який окупанти хочуть "захопити за всяку ціну".

Також Коваленко попередив про можливість повторного нападу на Київ.

Нагадаємо, Коваленко озвучив єдину умову, за якої закінчиться війна.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Александр Коваленко (Злой Одессит)

Останні новини