27 вересня 2022, 10:54

Жданов назвав регіони РФ, які почнуть протестувати за Дагестаном

Олег Жданов вважає, що незабаром протести охоплять Бурятію та Якутію – національні околиці, звідки найбільше набрали призовників.

Жданов назвав регіони РФ, які почнуть протестувати за Дагестаном

Військовий аналітик, полковник запасу ЗСУ Олег Жданов зазначив, що ситуація у Дагестані вже на межі вибуху. Більше того, на підході Бурятія та Якутія – регіони, де найбільше набирали людей на війну. "Великі міста, у міру того як там буде призов, теж бунтуватимуть. Але там силовики зможуть тримати ситуацію під контролем найближчим часом. Але околиці ні", - заявив експерт в інтерв'ю Вадиму Герасимовичу для YouTube-каналу Politeka Online.

Потім Жданов прокоментував той факт, що керівника Дагестану Сергія Мелікова вже викликали на килим до Москви. Але, на його думку, це нічого не змінить.

"Справа у тому, що у соцмережах Дагестану цього керівника вже називають гауляйтером Москви, тобто його легітимність на сьогодні практично нульова. І що б він там у Москві не обіцяв, він приїде до Дагестану, і його ніхто не слухатиме. Ось у чому головна проблема для Росії", – зазначив військовий експерт.

Раніше Олег Жданов озвучив нову ціль Путіна в Україні та його плани щодо завершення війни.

Також Олег Жданов розкрив дані щодо ядерної зброї, яку Росія може застосувати проти України.

Ще трохи раніше Олег Жданов назвав місто, яке буде ціллю масованих ворожих обстрілів замість Харкова.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!


Автор: Олег Жданов

Останні новини