20 вересня 2022, 09:15

Пророчі слова Новодворської про Донбас стали суворою реальністю "ЛДНР"

Валерія Новодворська ще у 2014 році описала життя "мобіків" з "ЛДНР", яким Москва спочатку приготувала долю "гарматного м'яса".

Пророчі слова Новодворської про Донбас стали суворою реальністю "ЛДНР"

Радянський дисидент і російська опозиціонер Новодворська незадовго до конфлікту на Донбасі записала звернення до так званих "ополченців". Через 8 років кожне її слово стало пророчим.

Тelegram-канал "Україна 365" оприлюднює відео.

"Дорогі донбаські "ополченці", вони ж сепаратисти, вони ж терористи, і як вас там ще в історії назвуть, ви навіть уявити собі не можете. Я росіянка, я вам не з Києва дзвоню... Мабуть, вам ніхто не сказав ще правди про те, яка доля вас чекає і у якості якої розмінної монети використовує вас Москва. Мої дорогі, ви в ім'я чого збираєтеся вмирати?" – казала Новодворська за місяць до смерті.

Вона додала, що Кремль прийшов на Донбас, щоб зробити з нього "чорну дірку". Путіна ніколи не цікавили люди, які там живуть.

"Вам помирати нема за що. Ви кажете, що боретесь за Донбас. Немає і не може бути країни під назвою Донбас... Путін вам просто не дасть жити одним. Йому потрібна межа, щоб гнати через неї ПЗРК, зброю, щоб нападати на Україну. А ви тільки "гарматне м'ясо" - засіб забезпечити війну. Ви хоч знаєте, хто такий Путін? Це чудовисько..." - казала опозиціонерка.

Поточна ситуація з "мобілізацією" в ОРДЛО є яскравим доказом того, що ці слова є пророцтвом.

Інше більш раніше пророцтво Новодворська зробила про Путіна. "Натовп сміявся. І ось до натовпу дійшло... через 20 років. Але вже пізно. Ех, натовп, натовп!" – сказала нині покійна правозахисниця.

Повідомлялося, що у терористичній "ЛНР" триває вилов і примусове відправлення на фронт чоловічого населення. З'явилися реальні кадри "мобілізації".

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!

Автор: Сеть

Останні новини