6 вересня 2022, 07:58

Гончаренко звернувся до українців із попередженням: "Не хочу нікого лякати"

Народний депутат України Олексій Гончаренко нагадав, що зима буде холодною та важкою, пояснивши чому.

Гончаренко звернувся до українців із попередженням: "Не хочу нікого лякати"

Відомий український політик і блогер Олексій Гончаренко в ефірі телеканалу "Прямий" звернувся до українців з проханням підготуватися до зими, оскільки, на його думку, холодної пори року нам доведеться важко, особливо жителям великих міст. Окрім попередження, від представника України у ПАРЄ пролунала інформація про причини такого припущення.

Інтерв'ю Олексія Гончаренка для телеканалу "Прямий" можна переглянути на YouTube.

"Я хочу звернутися до наших телеглядачів. Дуже важливо знати правду та готуватися. Буде дуже важка зима. Потрібно про це чесно сказати людям. Особливо важкою вона буде для людей у великих містах. Є великий ризик того, що РФ битиме по інфраструктурі великих міст", - із цього почав своє звернення депутат і волонтер.

Після Олексій Гончаренко пояснив детальніше, що саме він має на увазі: "Проблема навіть не у кількості газу, будуть його постачати чи ні. У нас різко зменшилася потреба у газі через війну, тому ми можемо пережити зиму по газу, а от чи працюватимуть котельні, що буде з трансформаторними підстанціями..."

Народний депутат закликав українців запасатися дровами, якщо є можливість перейти на таке джерело обігріву, з'їжджатися з родичами, допомагати один одному, щоб легше пережити ще одну важку зиму: "Треба готуватися. Я нікого не лякаю, але подумайте, як ви опалюватимете житло (буржуйка – не буржуйка, дрова – не дрова, утеплення будинку)”.

Раніше Гончаренко з Пентагону розповів про те, чи Україна отримає військові літаки.

Тим часом Гончаренко розкрив суть свого конфлікту із президентом Сербії.

Нагадаємо, Гончаренко поділився цікавою інформацією з українцями.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Алексей Гончаренко

Останні новини