5 вересня 2022, 07:25

За часів Путіна ГУЛАГ вивертається навиворіт і поглинає РФ

За час правління Путіна у Росії почали відроджувати "традиції" ГУЛАГу та зайнялися зрощуванням влади та криміналу.

За часів Путіна ГУЛАГ вивертається навиворіт і поглинає РФ

Війна РФ проти України підштовхує Росію до зрощування влади та криміналу: колишній в'язень, а нині "кухар Путіна", чиє ім'я пов'язують із ПВК "Вагнер", Євген Пригожин формує армію, а завербовані ним карні злочинці отримують свободу та право на нові злочини.

Засновник "Русі, що сидить" Ольга Романова вважає, що зараз Пригожин показує, яке найближче майбутнє чекає на Росію.

"Можна з війни повертатися на волю та продовжувати вчиняти злочини. І це не у вакуумі відбувається: ваша бабуся буде пограбована, ваша дитина, ваша дружина", – попереджає правозахисниця.

Вона нагадала, що за останні два десятиліття, коли у Кремлі практично беззмінно знаходився Путін, зник поділ на "червоні" та "чорні зони" (де влада у тюремників або у "злодійської еліти"). Тепер тюремники й "авторитети" крадуть та торгують спільно. Пригожин став яскравою демонстрацією симбіозу, коли офіційна влада на волі "поєдналася" з кримінальними авторитетами.

Романова припускає, що у РФ виник новий ГУЛАГ навпаки, який у результаті вивернеться навиворіт і поглине країну.

Раніше з’явилася інформація, що Путін підтримав застосування примусових робіт для ув'язнених. Своїм розпорядженням він дозволив відродити ГУЛАГ.

А російський пропагандист Володимир Соловйов перерахував переваги радянських таборів над німецькими концтаборами, звинувативши українців у нелюдяності.

Проте саме пропагандисти запропонували влаштувати "запорізький ГУЛАГ" для українських вчителів на окупованій частині області.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сеть

Останні новини