25 серпня 2022, 11:36

"Неймовірна послуга, яку надає український народ для руських", – Фейгін висловився про головне лихо росіян

Марк Фейгін зазначив, що російський народ, на жаль, не цінує послугу, яку йому сьогодні надають українці.

"Неймовірна послуга, яку надає український народ для руських", – Фейгін висловився про головне лихо росіян

Російський опозиціонер, правознавець і журналіст Марк Фейгін заявив, що сьогодні українці створили для росіян оптимальні умови для повалення путінського режиму. "Це ж неймовірна послуга, яку надає український народ для росіян, щоб вони нарешті здійснили подвиг і знищили всю цю систему від початку до кінця", - зазначив експерт в інтерв'ю Наталці Влащенко, яке можна переглянути на YouTube-каналі "Власть&Влащенко".

За словами Фейгіна, росіяни цього не бачать і не розуміють. "Біда російського народу полягає у тому, що він ніяк не може це оцінити. Одні повністю підтримують Путіна, а інші кажуть: "Ні, ми за мир, любов, поцілунки", і так до безкінечності", - сказав Фейгін про своїх співвітчизників.

Також під час бесіди російський опозиціонер підкреслив, що у московському понятійному світі росіяни зараз опущені, лохи. Потім він згадав історію, яку йому колись розповів Арестович: "Коли вони (окупанти-десантники - ред.) висадилися у Гостомелі, вони зателефонували до буфету Верховної Ради, замовили столи та сказали: "Ми ввечері будемо". - Але це ще не всі. Наступного дня їм передзвонили з буфета і запитали: "Ну що, ви будете?"

З того часу минуло вже півроку, а окупанти досі не захопили навіть Донбас. Все це ще раз свідчить про те, що Росія явно програє та виглядає жалюгідною. І на сьогоднішній день існує дуже висока ймовірність обламати роги московському режиму, вважає Фейгін.

Нагадаємо, Марк Фейгін пояснив, у якому разі війська НАТО увійдуть на територію України: "Захід не терпітиме".

Також Марк Фейгін заявив, що ситуація з візами для росіян лише погіршуватиметься.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Марк Фейгин

Останні новини