24 серпня 2022, 09:47

"Росія втрачає ініціативу", – Майкл Накі окреслив терміни фінальної стадії війни

Майкл Накі зазначив, як з кожним днем дедалі більше людей у світі вірять у те, що Україна зможе не лише оборонятися, а й перемогти Росію.

"Росія втрачає ініціативу", – Майкл Накі окреслив терміни фінальної стадії війни

Російський опозиціонер, блогер, стример і журналіст Майкл Накі в інтерв'ю Наталці Влащенко загалом спрогнозував подальші дії російської армії в Україні. За його словами, сьогодні у все більшої кількості людей спостерігається дедалі менше впевненості у тому, що РФ зможе чогось досягти у війні з Україною. "Тому ми, відповідно, спостерігаємо, як Росія втрачає цю саму ініціативу. Зараз вона, швидше за все, поспішатиме, а поспішати - значить робити більше помилок. І ми, швидше за все, бачитимемо це у найближчому майбутньому", - заявив експерт.

Також Майкл Накі підкреслив, що після цього буде третя фінальна стадія війни, яка вже безпосередньо поведе Україну до перемоги. Це станеться, коли перевага й ініціатива будуть вже на українському боці. Тоді Росія шукатиме не спроби переговорів тут і зараз для закріплення своїх тактичних успіхів, а оптимальну точку компромісу, щоб програти, але представити це як не зовсім програш.

"Це те, що нас чекає у найближчому майбутньому. Але найближче - це не тиждень, два, три, а місяці. На жаль, до кінця року ця війна триватиме та забиратиме життя людей", - висловив свою думку Майкл Накі.

Нагадаємо, Майкл Накі оцінив можливість масштабних бунтів у Росії: "Будь-якого роду протести та революції непередбачувані".

Також Майкл Накі зазначив, що у РФ знижується підтримка війни з Україною.

Раніше Майкл Накі заявив, що Путін у розпалі війни "вистрілив у ногу" своїй армії: "Взагалі нічому не навчилися".

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сеть

Останні новини