23 серпня 2022, 08:00

"Вбивали за гроші", – Арестович озвучив причину вбивства Дугіної

Загибель Дугіної – закономірна подія, опрацьована спецслужбами РФ.

"Вбивали за гроші", – Арестович озвучив причину вбивства Дугіної

Актуальною темою традиційної вечірньої розмови Арестовича з Фейгіним на YouTube-каналі Фейгін LIVE стало гучне вбивство путінської пропагандистки Дугіної. Радник глави Офісу президента поінформував про своє бачення ситуації. При цьому головна причина смерті – гроші!

"Убили того, кого і планували вбити", - наголосив Арестович, спростовуючи тим самим версію про те, що справжньою метою була не Дарія, а її батько Олександр Дугін.

"Було спочатку заплановано вбивство Дугіної. Планували спецслужби або біля них. Причина, звичайно ж, гроші! Швидше за все, вона та її батько влізли туди, куди не треба було", - резюмував політик.

На його думку, яка недалеко від істини, у переважній більшості випадків причиною вбивства є фінансові теми. Випадок із Дугіною не є винятком.

Раніше повідомлялося, що Національна республіканська армія взяла на себе відповідальність за смерть Дарії Дугіної, оголосивши подію партизанською акцією.

Також відомо, що у РФ вже оголосили про "український слід" у вбивстві Дугіної: вбивця нібито військовослужбовець "Азова".

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Алексей Арестович

Останні новини