22 серпня 2022, 11:33

"Тільки найзавзятіші путіноїди", – Фесенко розповів, що зараз відбувається у Росії

Володимир Фесенко зазначив, що росіяни дедалі більше втрачають інтерес до війни з Україною, тож російські спецслужби вирішили розпалити нову хвилю антиукраїнської істерії.

"Тільки найзавзятіші путіноїди", – Фесенко розповів, що зараз відбувається у Росії

Український політолог, голова Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко вважає, що загибель російської журналістки Дарії Дугіної – це класична операція кремлівських спецслужб. Смерть пропагандистки створює гарну нагоду для масованого ракетного удару по Україні у День Незалежності 24 серпня, а також сприяє відродженню антиукраїнської істерії серед простих росіян. Про це експерт написав у своєму Facebook-акаунті.

За словами Фесенка, жителі Росії з кожним днем втрачають інтерес до війни з Україною. Натомість їх дедалі більше хвилюють економічні проблеми всередині країни, які наростають як снігова куля. "У шовіністичному чаді залишаються лише найзавзятіші "путіноїди". Ось і треба створити новий мотив ненависті до України та українців", - пояснив політолог.

Крім того, подібними методами (нібито "українським терором") можуть лякати ще й російську еліту, щоб утримувати її в істеричному тонусі та повній залежності від путінських спецслужб.

Один із фоловерів політолога у коментарях провів історичну паралель: "Це як з Кіровим. Сталін убив конкурента та почав великий терор. Павуки у банці".

Ще одна користувачка справедливо вказала на витончену жорстокість путінського режиму: "Виходить жертвою вони обрали свого ідеолога? Цікава реакція самого Дугіна. Втім, після вибухів по містах Росії перед другою Чеченською та збиття малазійського "Боїнга" система не шкодує нікого, навіть своїх".

Нагадаємо, Володимир Фесенко озвучив терміни повномасштабного контрнаступу української армії: "Підуть на тотальну ескалацію".

Раніше Володимир Фесенко висловив свою думку щодо "сенсаційної" зустрічі Зеленського з Генсеком ООН й Ердоганом.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Владимир Фесенко

Останні новини