18 серпня 2022, 10:03

Повторення трагедії в Оленівці: Снєгірьов озвучив плани окупантів на День Незалежності України

Не виключено, що окупанти влаштують черговий злочин проти українських військовополонених у Маріуполі.

Повторення трагедії в Оленівці: Снєгірьов озвучив плани окупантів на День Незалежності України

24 серпня, на День Незалежності України, окупанти можуть влаштувати черговий теракт проти українських військовополонених, яких нібито збираються "судити" у Маріуполі. Не виключено повторення Оленівки.

Вчора, 17 серпня, військовий експерт Дмитро Снєгірьов в інтерв'ю на "ТСН" заявив, що рашисти можуть повторити Оленівку у Маріуполі, коли підірвуть "будівлю суду" з бійцями "Азова".

За словами експерта, російські спецслужби готують теракт у вигляді або підриву будівлі зсередини, або використання комплексу "Точка-У". Винуватцями трагедії росіяни знову зроблять ЗСУ, які нібито обстріляли своїх, як це було у Оленівці.

Нагадаємо, захисники Маріуполя здалися лише у середині травня, коли ООН і Червоний Хрест пообіцяли повну недоторканність і обмін з українською стороною на російських військовополонених.

Проте вже 29 липня в одній із казарм Оленівки пролунав вибух. Внаслідок цього загинуло понад 50 українських військовополонених. Рашисти в усьому звинуватили ЗСУ та навіть надали "докази" у вигляді фрагментів від ракет, випущених HIMARS.

У Києві назвали події у колонії провокацією, а також звинуватили РФ у спробі зриву надати ЗСУ з боку Заходу далекобійну зброю.

Раніше мер Маріуполя Бойченко назвав дату "суду" над захисниками "Азовсталі", який має відбутися у Маріуполі.

Нагадаємо, на думку Снєгірьова, російська армія вже перейшла у наступ по всьому фронту: від Донбасу до Херсонщини.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!

Автор: Сеть

Останні новини