4 серпня 2022, 11:29

"Піднялося з боліт", – Арестович розповів про потойбічну силу РФ і кармічне завдання України

Арестович заявив, що Володимир Путін зробив державною політикою хтонічне зло, яке випустили на світ київські князі, тому саме Україна має загнати це зло назад.

"Піднялося з боліт", – Арестович розповів про потойбічну силу РФ і кармічне завдання України

Український політик, розвідник, блогер, політичний і військовий оглядач Олексій Арестович висловив несподівану думку про російсько-українську війну. В інтерв'ю Олександрі Арнаутової він торкнувся теми потойбічного світу, говорячи про Володимира Путіна та Росію.

"Ця людина (нинішній президент РФ - ред.) зробив специфічне зло державною політикою Росії, тобто він підтримав державною міццю та державними коштами деякий різновид зла - хтонь. Хтонічне зло, яке історично піднялося з боліт на північ від Москви", - заявив Арестович.

Потім він додав, що у цьому регіоні існувало ритуальне людоїдство, культ страждань і культ смерті. І коли київські князі прийшли туди, вони випустили це зло на світ. "Саме тому на нас покладено кармічне завдання – загнати це зло назад", – пояснив позаштатний радник керівника ОПУ.

"Але до нас вони як прийшли, так і підуть. Ми їх переможемо. Але вони житимуть у себе, і там це залишиться", - зазначила ведуча.

"Насправді це величезна проблема, – сказав Арестович. – Воно (зло – ред.) жере Росію насправді. І найбільше страждає саме російський народ".

Також під час інтерв'ю журналістка попросила співрозмовника пояснити, чому російські окупанти масово залишали в українських квартирах і будинках свої екскременти. "У чому полягає причина такої розваги?" - запитала ведуча.

"Це частина тієї самої історичної хтоні, тобто у них був культ болота, а відповідно дер*ма", - відповів політик.

Крім того, у сучасних росіян чітко простежується і культ страждань, який передбачає, що коли страждають свої, це не менш солодко, ніж коли мучаться чужі. "Коли гинуть і страждають їхні солдати, вони так само задовольняються цією енергією, яка йде. Вони "вживають" це із задоволенням. Їм все одно, хто вмирає", - заявив Олексій Арестович.

Контекст: Хтонь – зло, нечиста сила, померлі предки, гади. Хтонічний – пов'язаний із потойбічним світом.

Раніше Олексій Арестович назвав найголовніше завдання ЗСУ на Південному напрямку: "А далі інші населені пункти України".

Також Олексій Арестович розповів, де Росія готує головний удар на фронті.

Ще трохи раніше Олексій Арестович пояснив, чому ЗСУ дозволяють російській армії стягувати техніку на Херсонщину: "Чим більше туди приїде, тим для нас краще".

ВАЖЛИВО ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Алексей Арестович

Останні новини