30 липня 2022, 18:08

Ступак назвав терміни, коли РФ буде визнано спонсором тероризму: "Я вам скажу більше..."

Ексспівробітник СБУ Іван Ступак розповів про причини тяганини з визнанням Росії спонсором тероризму.

Ступак назвав терміни, коли РФ буде визнано спонсором тероризму: "Я вам скажу більше..."

Колишній співробітник СБУ Іван Ступак в ефірі "24 каналу" впевнено заявив, що прямо зараз внести РФ до списку країн-терористів Захід не готовий з об'єктивних причин. Ексспівробітник силового відомства перерахував усі складнощі, з якими у цьому питанні зіштовхнувся цивілізований світ.

Дізнатися думку Івана Ступака щодо термінів визнання РФ країною-спонсором тероризму можна з його інтерв'ю для "24 каналу" на YouTube.

"Потрібен певний час, щоб підготувати юридичну базу, "імпортозаміщення". Щоб розірвати всі ланцюжки постачання газу, які зараз існують між Європою та РФ. Навіть із газу неможливо одразу "стрибнути": потрібно почекати, поки налагодяться інші ланцюжки постачання", - озвучив своє бачення ситуації ексспівробітник СБУ.

"Це вимагає певного часу та великих зусиль. Зараз зробити це неможливо, але, я впевнений, що наступного року це буде зроблено. Її визнають терористом. Я вам скажу більше, Росія зараз перетворюється на країну-ізгоя на десятки років". Вона займе місце Ірану, але у більшому масштабі. Цей процес триватиме десятиліття", - підсумував свої роздуми Іван Ступак, назвавши терміни, коли нарешті Захід розірве будь-які відносини з Росією та внесе її до списку країн-терористів.

Раніше Ступак прокоментував погрози Кремля вдарити ракетами по Києву за спроби обстрілу Кримського мосту.

Нагадаємо, Ступак озвучив важливі нюанси ленд-лізу.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сеть

Останні новини