26 липня 2022, 11:18

Мусієнко озвучив плани Путіна щодо білоруської армії

Білоруська армія має бути елементом ескалації для Польщі та Литви.

Мусієнко озвучив плани Путіна щодо білоруської армії

Військовий експерт Олександр Мусієнко сумнівається, що Путін використовуватиме білоруську армію у війні проти України. Він не відкидає, що глава РФ підготував для армії Лукашенка іншу місію.

Сьогодні, 26 липня, у прямому ефірі на "ТСН" військовий експерт обговорив ситуацію зі збитим ворожим безпілотником у небі на Волині, а також дав прогноз щодо білоруської армії та її участі у війні проти України.

Експерт заявив, що РФ вже давно веде розвідку за допомогою безпілотників у районі Волинського та Поліського напрямків, тому немає нічого дивного у тому, що напередодні ЗСУ збили черговий ворожий розвідувальний дрон.

Мусієнко заявив, він не здивований, що дрон був у небі на Волині, проте дуже сумно, що той спричинив смерть людини. Навіть незважаючи на цю ситуацію, на кордоні з Білоруссю немає збільшення кількості військ з боку РФ або РБ.

Проте експерт бачить, що є ескалація загрози, але не лише для України, а насамперед для Польщі та Литви. Мусієнко не сумнівається, що у майбутньому Путін використовує проти цих країн саме білоруську армію.

Напередодні на території Волинської області українські захисники збили одразу два безпілотники-розвідники. Уламки одного з них впали на територію приватного сектору, внаслідок чого загинув мирний житель.

У Генштабі ЗСУ заявили, що ворожий безпілотник проводив розвідку у Ковельському районі та Луцьку.

Заступник голови МВС Євген Єнін зізнався, що Київ готовий до гіршого сценарію, якщо раптом Лукашенко все ж таки віддасть наказ про вторгнення його армії на територію України.

Раніше ми повідомляли, що окупаційна "влада" "ДНР" озвучила терміни, коли вони планують взяти під повний контроль весь Донбас.

Нагадаємо, британська розвідка впевнена, що РФ завдаватиме ударів по протикорабельних ракетах, щоб ЗСУ не змогли їх використати для знищення Чорноморського флоту.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!

Автор: Сеть

Останні новини