26 липня 2022, 10:45

Грозєв: "ФСБ і СЗР Наришкіна провалили вторгнення в Україну, втративши довіру Путіна"

Відразу три спецслужби РФ провалили вторгнення в Україну, після чого ФСБ і Сергій Наршкін втратили довіру Путіна.

Грозєв: "ФСБ і СЗР Наришкіна провалили вторгнення в Україну, втративши довіру Путіна"

Вторгнення Росії в Україну готували спецслужби: ФСБ, ГРУ та СЗР, і всі провалилися. Це 25 липня дав зрозуміти журналіст Христо Грозєв в інтерв'ю LIGA.net.

За словами представника ЗМІ, від ФСБ за вторгнення в Україну відповідала 5-та служба. 120 агентів із зазначеного підрозділу нібито курирували в Україні по 5-10 агентів, а сукупно понад 1000 осіб.

Христо Грозєв стверджує, що "шпики" в Україні запевняли своє начальство, нібито місцеве населення готове "прийняти чи хоча б змиритися з новою владою, наведеною з Москви".

Від ГРУ по Україні працювало до 40 осіб, які завербували до 300 агентів, але після 24 лютого багато хто з них не вийшли на зв'язок.

Засновник Bellingcat розповів, що ГРУшники викрали та стратили у підмосковному Сенежі свого агента із СБУ, залякуючи решту.

Христо Грозєв наголосив, що СЗР також відіграла вирішальну роль у створенні перед Володимиром Путіним "неадекватної" картини "реакції" миру на війну.

Співрозмовник ЗМІ наголосив, що тепер Путін не довіряє 5-й службі ФСБ і Сергію Наришкіну.

Нагадаємо, 25 липня ексагент ФСБ Олександр Лисенков заявив, що саме його спецслужба причетна до вбивства журналіста Павла Шеремета.

Раніше, 21 липня, Грозєв заявляв, що у Росії закінчуються спецназівці: їх знищили ЗСУ.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Останні новини