26 липня 2022, 07:57

"Росія йде до краху, при цьому не дасть Україні розвиватися", – Акунін поділився баченням майбутнього

Росія розпадеться та буде осередком агресії: письменник і публіцист зробив прогноз на майбутнє.

"Росія йде до краху, при цьому не дасть Україні розвиватися", – Акунін поділився баченням майбутнього

Російський письменник, сценарист, літературний критик, автор багатьох бестселерів Борис Акунін має досить жорстку антипутінську позицію. Як передає УНІАН, на його думку, на Росію чекає незавидне майбутнє: країна неминуче розпадеться та закриється.

"Росія зараз переживає останній етап своєї не надто тривалої історії. Цей період за своєю суттю жахливий і принизливий. Швидше за все, після нього настане розпад і з'явиться інша держава, яка буде менш небезпечною для сусідів, ніж сучасна путінська Росія", - наголосив Акунін.

Майбутнє "нової Росії" Борис Акунін малює у похмурому світлі.

"Це буде ізольована та закрита територія, яка бачить ворогів в особі всіх країн світу. У цьому стані вона ще більше гнитиме та розкладатиметься, поки не станеться вибух. Це досить сумний і страшний сценарій, причому таким він є не тільки для самої Росії, але і для її сусідів. Справа у тому, що агресивна та вороже налаштована держава не дасть Україні будувати повноцінне та мирне життя. Перспективи нормального розвитку також можуть опинитися під великим питанням", - додав автор.

Раніше Акунін оцінив ситуації, пов'язану з арештом Навального: вона тільки розпалюватиметься.

За словами Акуніна, на Росію чекає довгий період ганьби, коли їй доведеться розплачуватися за війну, яку вона розв'язала в Україні.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сеть

Останні новини