6 липня 2022, 12:16

"І йому кінець", – Юрій Горбунов назвав дві "голки" Путіна "Безсмертного"

Юрій Горбунов назвав умови, за яких, на його думку, Україна зможе перемогти у війні проти Російської Федерації.

"І йому кінець", – Юрій Горбунов назвав дві "голки" Путіна "Безсмертного"

Відомий український телеведучий, актор і продюсер Юрій Горбунов упевнений, що Путін має лише дві "голки", як 

Чахлик Невмирущий із казки, які спричинять його смерть фізичну чи політичну. Перша – це влада (те, чим він дорожить найбільше у світі), а друга – нафта та газ.

"Тільки ці дві історії можуть його підкосити так, що йому прийде кінець",заявив відомий ведучий в інтерв'ю Аліні Доротюк. На його думку, для повної перемоги над Росією українці повинні зберігати те єднання, яке ми маємо зараз, отримувати озброєння від країн-союзників і сприяти посиленню санкцій проти РФ.

"Санкції тільки зараз почали трошки працювати, - зазначив телеведучий. - Там (у Росії - ред.) оголосили дефолт, який ніяк на них не позначився. Поки всі ці санкції ніяк на них не вплинули. Їхня найболючіша історія - це нафта і газ. Шостий пакет запрацює лише восени, над сьомим тільки почали працювати".

Також у ході бесіди Юрій Горбунов висловив свою думку щодо так званих "хороших росіян", які активно виступають проти війни: "Я все одно не можу їх пробачити, тому що Путін – це їхніх рук справа, – зізнався актор. – Це вони виховали його так, що він відчув вседозволеність і повірив у те, що він другий Ісус, це їх рук справа, тому що вони терпіли, не хотіли втручатися, а потім вони вийшли на Болотну площу, помахали руками та прапорцями, їх у в'язниці засунули, і все".

Українці ж у 2004 році не захотіли бачити при владі Януковича та влаштували революцію. Потім те саме повторилося у 2014 році. "І нічого не зупинило наших людей, – зазначив Горбунов. – Ті методи, які спрацьовують у Росії, у нас не спрацювали, бо ми абсолютно різні люди. Вже зараз доведено, що українці – це частина слов'янського народу, а росіяни – азіати. Вони застосовують методи монголо-татарського ярма. Що взяти з тих азіатів?"

Також негативно актор висловився і з приводу візового режиму для росіян. На його думку, їм взагалі не потрібно давати ні українське громадянство (таким як Невзоров), ні запроваджувати візовий режим, а лише збудувати між нами стіну та розірвати всі дипломатичні відносини. "Вони не мають для нас існувати. Це спалена територія у наших серцях", – сказав Горбунов.

Тим часом російський опозиціонер Тихон Дзядко заявив, що більше половини росіян не підтримують війну в Україні.

Раніше Дмитро Гудков пояснив, чому у Росії так повільно назріває бунт серед олігархів.

Також Марк Фейгін назвав непереборну проблему, що нависла над Путіним.

ВАЖЛИВО ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сеть

Останні новини