4 липня 2022, 11:27

"Ці землі відійдуть..." – Садиков розповів, яким чином Китай захопить частину Росії

Айдос Садиков пояснив, яким чином діятиме КНР, щоб зрештою захопити Далекий Схід РФ.

"Ці землі відійдуть..." – Садиков розповів, яким чином Китай захопить частину Росії

Казахстанський опозиціонер і журналіст Айдос Садиков, який тривалий час проживає в Україні, упевнений, що рано чи пізно Західний Сибір і Далекий Схід РФ відійдуть Китаю, але це станеться не швидко та без воєнних дій. Таку думку експерт висловив в інтерв'ю Наталці Влащенко, яке можна переглянути на YouTube-каналі "Україна 24".

"Китай завойовує інші території не як Росія і якісь інші агресивні країни. Він поступово проникає, відкриває свої компанії, потім уже заходять людські ресурси. Таким чином Китай спочатку освоює територію, і цей процес не відбувається швидко, він триває протягом десятків років", - пояснив експерт.

Саме так буде і з Далеким Сходом, упевнений Садиков. Вже сьогодні у Сибіру дуже рідкісне російське населення й водночас постійно зростає чисельність китайського. Швидше за все ці землі рано чи пізно відійдуть Китаю. "Але я не вірю, немає жодних передумов до того, що Китай за допомогою військових дій, агресивним шляхом або за рахунок якихось політичних інструментів намагатиметься відторгнути територію Російської імперії. Вони проникатимуть поступово, заселятимуть ці території, а потім уже приєднають до своїх земель", – зазначив журналіст.

Також під час бесіди Айдос Садиков висловив упевненість у тому, що Китай ніколи не буде якимось чином допомагати Заходу, НАТО чи Україні у боротьбі проти Російської імперії. Цього не станеться, тому що Китай – це природний ворог НАТО, насамперед Америки, Великобританії, Франції та Німеччини. Він входить до інших міжнародних союзів разом із Росією і зараз надає допомогу країні-агресору, зокрема щодо обходу санкцій. "Ми це бачимо, є багато інформації з цього приводу. Китай нарощуватиме імпорт і експорт до Російської імперії", - спрогнозував казахстанський опозиціонер.

Нагадаємо, Дмитро Пєсков заявив, що Україні доведеться ухвалити умови Росії та сісти за стіл переговорів.

Також ми повідомляли, що Ігор Стрєлков передрік Росії військову поразку та розпад.

Раніше Володимир Путін оголосив про прискорене об'єднання РФ і Білорусі у так звану "Союзну державу".

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сеть

Останні новини