1 липня 2022, 07:53

Путіну більше не вірять – НАТО готується до великої війни

Західні країни вже остаточно переконалися, що Кремль не зупиниться під час захоплення України.

Путіну більше не вірять – НАТО готується до великої війни

НАТО розпочав створення армії, яка зможе протистояти Росії. На Заході переконалися, що Володимир Путін не зупиниться в Україні, та готуються до прямої війни з Європою.

Таку думку висловив політичний оглядач Михайло Фішман.

Він упевнений, що звичні пропагандистські прийоми Москви більше не спрацюють. Навіть якщо Кремль, захопивши Схід України, оголосить про перемир'я, йому більше вже ніхто не повірить.

"Не можна буде поставити крапку, побудувати щось на кшталт Берлінської стіни між Сходом і Заходом України й убезпечити себе від Росії. У це ніхто не повірить, та й сам Путін не вірить і таких теорій не просуває", - вважає експерт.

Поява додаткових сил НАТО в Європі говорить про те, що Альянс починає створювати армію, яка буде здатна зупинити Росію. Західні політики та військові вирішили підійти до загрози повністю підготовленими. Наразі вони думають, як діятимуть, якщо армія РФ нападе на Литву чи інші союзні держави.

Нагадаємо, на початку повномасштабного вторгнення армії РФ в Україну Путін заявляв, що однією з причин нападу нібито став опір розширенню НАТО на схід.

Проте ефект від агресії вийшов зворотним: Швеція та Фінляндія, які десятиліттями не хотіли відмовлятися від нейтрального статусу, вирішили стати членами НАТО.

Російський диверсант Гіркін вважає, що Росія не має шансів утримати Калінінград у разі вступу у війну Північноатлантичного альянсу.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сеть

Останні новини