28 червня 2022, 08:07

Путинський режим — це нацизм: експерти про удар по Кременчуку та точку неповернення у дипломатії

Кременчук став черговою трагедією, яка продовжує ідею путінського геноциду.

Путинський режим — це нацизм: експерти про удар по Кременчуку та точку неповернення у дипломатії

Експерти й аналітики після вчорашнього удару ракетами по торговому центру у Кременчуці, в якому могло перебувати до тисячі осіб, наголосили, що Путін цілеспрямовано знищує мирне населення України, а його "спецоперація" перейшла усі межі "нацистської війни".

Експерти із Telegram-канал "Цинік" заявили, що й надалі називати путінський режим у РФ фашистським буде докорінно неправильним. Перед нами справжнісінький нацизм, що будується на перевазі "рашистської раси".

Експерти впевнені, що сьогоднішня РФ - це копія нацистської Німеччини часів Гітлера, коли той намагався "поглинути" Польщу та СРСР.

Захід уже зрозумів, що вести переговори з російським диктатором безглуздо, тому лідери G7 перейшли на позицію силового примусу Кремля до підписання мирного договору.

Експерти впевнені, що війна закінчиться за столом переговорів, проте умови має диктувати Україна.

У РФ вже встигли образити практично всіх лідерів G7, тому під час останнього саміту вони почали відкрито тролити Путіна. Згадавши президента РФ з "голим торсом", Захід цим показав розрив можливості вести з Росією хоч якісь переговори.

Журналісти заявляють, що з Кремлем немає сенсу про щось домовлятися, і це було зрозуміло ще з часів існування СРСР. На будь-яку ескалацію необхідно відповідати жорсткішим ударом.

Як тільки Путін заявив про готовність передати Білорусі ядерну зброю, у НАТО відповіли, що створять блок ядерних держав. Якщо так і надалі піде, то Захід надасть ядерну зброю Польщі.

У РФ дедалі менше снарядів для продовження війни в Україні, саме тому Москва почала закуповувати зброю у своїх сусідів — білорусів.

Навіть західні розвідки повідомляють, що у РФ зброя закінчується. І хоча щодо ситуації на фронті це непомітно, проте будь-який удар по цивільних — це відчай. Паніка у Путіна змушує його діяти ірраціонально, завдаючи ударів по торговим центрам і дитячим майданчикам.

Захід уже впевнений у перемозі України та тому готовий передати Києву новітні системи ППО.

Спочатку Захід висміяв "торс Путіна", потім країні оголосили дефолт із зовнішнього боргу. Лідери G7 дали зрозуміти, що будуть на боці України довго, доки та не здобуде перемогу над Путіним.

Раніше ми повідомляли, що удар по ТЦ у Кременчуці — це "ракетна Буча", яка спричинить чергові зміни у війні.

Нагадаємо, по Кременчуку було завдано ударів ракетами "Х-22", які випустили бомбардувальник "Ту-22" із Калузької області.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!

Автор: Сеть

Останні новини