26 червня 2022, 08:00

Черник пояснив, чому війна не закінчиться навіть після смерті Путіна: "Неймовірно довго"

Військовий експерт Петро Черник відповів на питання про те, що далі відбуватиметься з тимчасово окупованою Луганською областю.

Черник пояснив, чому війна не закінчиться навіть після смерті Путіна: "Неймовірно довго"

Телеведуча каналу "Україна 24" запитала Петра Черника про те, яка головна ідея та що планують окупанти далі робити з уже за фактом захопленою Луганською областю.

Інтерв'ю військового експерта Петра Черника для каналу "Україна 24", де він розповідає про можливі сценарії, за якими розвиватимуться події у тимчасово окупованій Луганській області, можна переглянути на YouTube.

Політичний експерт відповів так: "Є дві версії робочі: і перша, що Луганщина буде одразу проголошена частиною РФ, і це поганий сценарій, і друга версія, що вони знову почнуть стягувати сили для того, щоб взяти під контроль усю Донецьку область. І той, і той варіант робочі. Це і є їхня стратегічна мета, і вони зроблять усе можливе, щоб отримати такий результат до осені".

Потім Петро Черник пояснив, чому він думає, що все буде саме так: "Чому до осені, на мій погляд. У них до осені закінчиться підготовлені ресурси, і у той чи інший спосіб потрібно буде проводити велику мобілізацію. Мені здається, що зараз великої потреби у повній мобілізації у них немає. Приховану вони проводять однозначно, але цих сил і засобів не вистачає для того, щоб здійснювати глибокі проривні та наступальні операції по всій лінії розмежування".

Військовий експерт пояснив, що ближче до осені влада РФ попросить про перемир'я: "Настане перерва (місяць, два, три, п'ять і навіть два десятиліття), але у результаті відбудеться остаточна російсько-українська війна, яка знищить російський імперіалізм як явище. На мій погляд, всі ці процеси будуть тривати неймовірно довго. І навіть якщо Путін завтра здохне, нічого не зміниться: на його місце є десяток інших політиків".

Раніше Петро Черник спрогнозував новий світовий розклад.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!


Автор: Сеть

Останні новини