24 червня 2022, 07:21

Психолог Попов розповів, скільки існує двійників Путіна: "Я у цьому абсолютно впевнений"

Психолог Дмитро Попов на основі певних параметрів черепа впевнено назвав, скільки існує двійників у глави Кремля.

Психолог Попов розповів, скільки існує двійників Путіна: "Я у цьому абсолютно впевнений"

Телеведуча поцікавилася у Дмитра Попова, чим він може пояснити різкі зміни у поведінці Путіна на різних публічних заходах, на що у кандидата психологічних наук знайшлася цікава, аргументована відповідь.

Почути, як Дмитро Попов зумів зрозуміти, що Путін має двійників, і навіть умів їх порахувати, можна, подивившись на каналі YouTube його інтерв'ю для "Апостроф TV".

"Так, я абсолютно підтверджую, але не тому, що змінилася поведінка, а тому, що змінилася людина. Це був не той Путін, який був 9 травня на параді. Вже давно я вивчаю "панів Путіних". Їх уже я налічую за весь період його входження до влади шість осіб", - впевнено заявив досвідчений психолог.

"На сьогоднішній день на арені мас-медіа Росії знаходиться три людини, які називають себе "Путіними"", - продовжив свою розповідь про двійників Путіна, озвучивши їх кількість, Дмитро Попов, а потім пояснив, як він визначив, що все це різні люди.

"Я вам можу сказати, що Путін, який виступав на інавгурації 2018 року, Путін, який виступав 9 травня на параді 22-го року, і Путін, який за кілька днів до цієї конференції нагороджував Михалкова, це одна людина. Путін, який сидить у бункері, Путін, який віддавав розпорядження Герасимову та Шойгу про приведення в особливий режим чергування ракет стратегічного значення, це друга людина", - перерахував експерт, за яких обставин і де були присутні дві різні особи у личині глави Кремля.

"І ось Путін, який був присутнім на форумі, це третя людина. Він останнім часом не з'являвся на моніторах телевізорів. Я у цьому абсолютно впевнений. Виходячи з того, що це різні люди, вони, природно, по-різному поводяться", - резюмував свою розповідь Дмитро Попов.

Тим часом ще у 2018 році Мережу сколихнули нові фото Путіна, де він сам на себе несхожий, тому виникла підозра, що глава Кремля має двійника.

Також в Інтернеті з'явилася фотографія, на якій зображено двійника президента Росії Володимира Путіна.

Нагадаємо, двійник президента РФ на великому заході підірвав соцмережі.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сеть

Останні новини