22 червня 2022, 12:34

"Режим Путіна скінчиться", – Дмитро Биков висловив упевненість у краху російської диктатури та назвав терміни

Дмитро Биков передбачив неминучу руйнацію путінського режиму та назвав причину, через яку це станеться.

"Режим Путіна скінчиться", – Дмитро Биков висловив упевненість у краху російської диктатури та назвав терміни

Російський письменник, публіцист і журналіст Дмитро Биков упевнений у тому, що влада російського диктатора вже близька до краху. "Путинський режим може ще багатьох убити, але нічого нового запропонувати він не може. Окрім війни, жодного варіанта самозбереження у Путіна немає", - заявив експерт в інтерв'ю Наталці Влащенко, яке можна подивитися на YouTube-каналі "Влада vs Влащенко".

Щодо термінів краху путінської влади Биков не був надто оптимістичним, проте назвав конкретний рік, до якого, на його думку, людство має одуматися.

"2024 рік – це для мене якийсь кордон", – наголосив письменник.

Після приборкання всіх агресорів (не тільки Росії, а й трампістів, й ін.) людство нарешті займеться тими генеральними можливостями, які надає медицина. За його словами, 21-те сторіччя буде віком біології. Дослідники всерйоз займуться питанням збільшення тривалості життя, вільних біологічних експериментів зі зміни статі, впровадження чіпів у мозок і взагалі зрощування людини з машиною.

"Те, що людина зможе рухом ока підключатися до бібліотеки Конгресу, це неминуче", - пророкував Биков.

Щодо сьогоднішньої ситуації письменник не погодився з думкою ведучої про те, що російсько-українську війну може зупинити лише зброя.

"Це спірна теза, – зазначив він. – Війну можна зупинити тверезою переоцінкою ситуації у верхах. Саме так сталося в Афганістані й у В'єтнамі. Також війну може зупинити революція, як це було з Росією у Першій світовій. Тоді справа закінчилася ганебним Брестським миром і віддачею пів-України ворогові, але тим не менш це була цілком резонна спроба закінчити бойові дії. Війни закінчуються по-різному. Не кожна війна може бути зупинена зброєю, військовою перемогою та повним винищенням противника".

Нагадаємо, у 2019 році Дмитро Биков передбачив зміну влади у РФ у 2022 році: "Процес необоротний".

Раніше Дмитро Биков заявив, що Путін не правитиме вічно, а передасть комусь владу: "Це станеться безумовно".

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сеть

Останні новини