16 червня 2022, 09:37

Олександр Роднянський назвав грандіозну історичну подію, яка відбувається прямо зараз

Продюсер Олександр Роднянський пояснив, як називатимуть майбутні історики період із 1991 по 2022 роки.

Українсько-російський продюсер, співзасновник і колишній власник телеканалу "1+1" Олександр Роднянський упевнений у тому, що прямо на наших очах проходить завершальна стадія розпаду Радянського Союзу. Про це діяч культури заявив в інтерв'ю Дмитру Гордону, яке можна переглянути на YouTube-каналі "В гостях у Гордона".

У ході бесіди продюсер висловив думку, яка останнім часом звучить із вуст багатьох експертів. "На мою думку, ми маємо реальний процес розпаду імперії", – зазначив Роднянський. Потім він запропонував уявити, як саме дивитимуться на ці події наші онуки та правнуки через 100 років.

"Сьогодні Перша і Друга світові війни здаються однією. Це вже одна війна. Вона почалася у 1914 році та закінчилася у 1945-му. Просто була перерва, - пояснив ексвласник телеканалу. - Так само відома столітня війна Англії та Франції. Там насправді було п'ять походів з 20-річними перервами. Ось так само буде вважатися, що розпад Радянського Союзу тривав з 1991-го по 2022-й (або скільки там триватиме ця клята війна). Ми живемо з вами за часів розпаду імперії".

Потім Роднянський наголосив, що у 1991 році всі рано раділи, що розпад СРСР стався нібито безкровно. На його думку, тоді ще не встигли розібратися в усьому, а реваншисти ще не підготувалися.

Раніше Олександр Роднянський пояснив, чому після звірств у Бучі вже не можна говорити всерйоз про російську культуру.

Нагадаємо, Олександр Роднянський спростував міф про нелюдяність і байдужість усіх росіян: "Не треба вірити ботам у соцмережах".

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Останні новини