9 червня 2022, 07:22

"У них все погано", – Арестович про візит Лаврова до Туреччини

Візит Лаврова до Туреччини свідчить про великі проблеми, що виникли у путінського режиму.

"У них все погано", – Арестович про візит Лаврова до Туреччини

Напередодні глава МЗС РФ прилетів до Туреччини, щоб обговорити питання про розблокування українських портів для можливості вивезти на продаж зерно. Радник глави Офісу президента України побачив у цьому візиті поганий знак для РФ.

Учора, 8 червня, у прямому ефірі програми "Фейгін Live" Арестович заявив, що Київ не дозволить, щоб якісь домовленості щодо України приймалися за її спиною.

При цьому Арестович побачив поганий знак для Росії, коли Лавров особисто заявив, що Москва готова продовжити переговори з Києвом. Радник Єрмака поспішив нагадати, що РФ сама пропонує переговори лише у тому випадку, коли там все дуже погано. Не дивно, що у РФ тепер не проти деблокади українських портів із зерном.

Арестович зауважив, що у країнах ЄС більшість лідерів на боці України та розуміють, що такі домовленості з РФ не працюють і Москва завжди дурить. Злочинний режим Путіна має бути "розгромлений". Не можна всьому світу диктувати свої умови, постійно загрожуючи зброєю.

Також у ЄС є такі лідери, які намагаються всидіти на двох стільцях. Вони радо сприйняли факт візиту Лаврова до Туреччини, який нібито домовився з Анкарою про розблокування українських портів.

За словами Арестовича, такі політики думають у такому ключі: мовляв, так, буває, Путін припустився помилки; його треба пробачити та дати зберегти обличчя. Проте злочини путінської армії в Україні вибачити не можна. ЗСУ намагатимуться, щоб окупанти якнайшвидше втекли з території України.

У ході вчорашнього брифінгу у Туреччині Лавров не зміг з першого разу відповісти на запитання ЗМІ: що вже встигла продати Росія із награбованого в Україні, окрім зерна.

У МЗС України заявили, що не можна вірити обіцянкам Кремля, коли вони запевняють, нібито не використовуватимуть проходи у морі для атаки на Україну.

Раніше ми повідомляли, що журналісти знову впіймали Лаврова на брехні, коли той заявив, ніби експорт українського зерна від світового становить лише 1%.

Нагадаємо, за словами Арестовича, на початку липня з США прибуде перша військова допомога Україні з ленд-лізу.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!

Автор: Алексей Арестович

Останні новини