3 червня 2022, 08:58

Офіцер ЗСУ розповів про найголовнішу умову, яка зможе поставити крапку у війні з Росією

Очистити всю українську територію, включно з ОРДЛО та Кримом, від російських окупантів буде недостатньо для повного припинення протистояння з РФ.

Офіцер ЗСУ розповів про найголовнішу умову, яка зможе поставити крапку у війні з Росією

Країна-агресор Російська Федерація має бути сегментована. Таку думку висловив речник 112-ї київської бригади ТрО ЗСУ офіцер Андрій Ковальов в інтерв'ю виданню "Апостроф", відео якого з'явилося на YouTube.

Для оголошення повної перемоги важливо поділити Росію, назавжди позбавивши можливості повторити агресію у майбутньому.

Ковальов зазначив, що українська армія здатна вигнати путінських загарбників з нашої землі та навіть повернути під свій законний контроль Кримський півострів, але це не гарантує, що у Кремлі ще не спробують напасти на нашу країну.

"Дуже важливою умовою завершення цієї війни має бути деінтеграція РФ, тому що в іншому випадку ця війна не буде закінчена", - сказав він, пояснивши, що Москва намагатиметься ядерною зброєю шантажувати світ.

Зазначимо, багато експертів неодноразово висловлювалися про майбутній розпад Росії на частини.

Як повідомлялося раніше, ексдепутат Держдуми Ігор Яковенко вважає, що після поразки у війні з Україною РФ перестане існувати у нинішніх межах, а першою відколеться Чечня. "Це історична закономірність", – сказав російський журналіст.

Як писав Діалог.UA, офіцер 95-й ОДШБр Юрій Кочевенко звернувся до українських військовослужбовців із закликом. Він упевнений, що саме зараз ЗСУ має реальний шанс вибити окупантів з України.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сеть

Останні новини