1 червня 2022, 19:32

"Спочатку цвяхи навчитеся робити", – Невзоров висміяв мрії Держдуми про викрадення міністра НАТО в Україні

У Держдумі Росії погрожують викрасти під час візиту до України одного із міністрів країни-члена НАТО.

"Спочатку цвяхи навчитеся робити", – Невзоров висміяв мрії Держдуми про викрадення міністра НАТО в Україні

Агресивна риторика Москви набирає обертів у міру того, як ЗС РФ зазнає поразки у війні з Україною. Депутат Держдуми РФ від правлячої партії "Єдина Росія" Олег Морозов відкрито погрожує викрасти міністра оборони країни-члена НАТО під час візиту до України.

Гучну заяву представник путінського режиму зробив в ефірі федерального пропагандистського телеканалу "Росія 1".

"На якомусь етапі у дуже недалекому майбутньому поїде якийсь військовий міністр натовської країни поспілкуватися із Зеленським поїздом до Києва та не доїде, а прокинеться у Москві", - заявив Морозов.

Подібні заяви є очевидним доказом того, що Москву вкрай хвилює високий рівень міжнародної підтримки України, особливо у військовій сфері.

Мрії російського депутата-"єдинороса" прокоментував у Telegram відомий російський журналіст Олександр Невзоров. Він засумнівався, що у РФ вистачить здібностей і можливостей на таку складну спецоперацію.

"Гарне "голлівудське" викрадення міністра вимагає і красивих, високих технологій. А ось тим, для кого "Москвич" 70-х (років - ред.), це поки що недосяжне чудо техніки, яке тільки належить "відродити". Замахуватися на такий фокус" все ж таки поки не варто... Напевно, треба почати зі спроби напружити всі інженерні сили країни і самостійно "національно" зробити цвях... Років через 200 технічний розвиток Росії дозволить самостійно виробляти швейні машинки та викрадати міністрів", - написав Невзоров.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що Росія готова першою застосувати ядерні ракети: депутат Держдуми Журавльов вибухнув загрозами.

Ми також писали, що у Держдумі хочуть, щоб Європа компенсувала збитки економіці РФ від санкцій.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятись від авторської.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Александр Невзоров

Останні новини