30 травня 2022, 12:06

Штурм Києва армією РФ – Жданов оцінив можливість нового наступу сил Путіна

Олег Жданов розповів, яка ймовірність того, що російські окупанти знову нападуть на Київ.

Олег Жданов вважає, що ймовірність нового штурму Києва армією РФ дорівнює нулю. Військовий експерт упевнений, що у Росії не вистачає військ. Тих сил, які вона зібрала на кордонах Чернігівської та Сумської областей, вистачить лише для розвідки.

В ефірі телеканалу "Україна 24" 29 травня підполковник запасу зазначив, що на цей момент в Україні не спостерігається ще одного військового угруповання ворога у 150-170 тисяч людей, саме тому питання про повторний напад армії Путіна на Київ не є актуальним.

Експерт також описав ситуацію на Херсонщині, висловивши переконання у тому, що окупанти не встигнуть побудувати там базу. Ворожі сили зміцнюють свої позиції на захоплених територіях, щоб утримати їх, але західне озброєння, яке ЗСУ отримають за ленд-лізом, допоможе вибити російських військових.

Нагадаємо, 27 травня російська журналістка Юлія Латиніна заявила, що загрози Росії знову напасти на Київ є порожніми. За її словами, Україну намагаються залякати, щоби примусити до переговорів.

Раніше росЗМІ заявляли, що армія РФ може залучити до наступу на Київ строковиків і сподівається, що військова допомога Заходу ослабне ближче до опалювального сезону.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!

Останні новини