26 травня 2022, 08:05

Арестович послав за "руським кораблем" "партнерів", які пропонують віддати РФ території України

Радник голови ОП Олексій Арестович, не обираючи виразів, відмовився віддавати РФ території України.

Арестович послав за "руським кораблем" "партнерів", які пропонують віддати РФ території України

Олексій Арестович 25 травня розкрив задум союзників Кремля, які називають себе "західними партнерами" та при цьому пропонують Україні віддати Росії свої території та підписати мирну угоду. За словами радника глави Офісу президента, союзники РФ намагаються звинуватити Київ у тому, що це нібито він не хоче миру, а отже його потрібно змусити.

Олексій Арестович у розмові з Марком Фейгіним різко відповів усім подібним "західним партнерам". Відеофрагмент бесіди опублікували у Telegram-каналі "Українського Діалогу".

"Пішли ви на**й, долбо**и. Трохи поторгувати українськими територіями. Зовсім ох***ли з такими пропозиціями", - обурився політик.

Радник голови ЛП нагадав світові, що українські солдати гинуть, зупиняючи своїм тілом снаряди, помирають діти.

"Ніколи не буде такого, викусіть", - відповів Арестович на пропозицію пожертвувати територіями, показавши недвозначний жест.

Нагадаємо, сьогодні ж Олексій Арестович розповів, які саме області України хоче захопити Росія та які країни підтримують "Мінськ 3".

Раніше, 24 травня, Олексій Арестович припустив, що армія РФ "поспішає" захопити Донбас, бо хтось із командування дав слово зробити це до 1 чи 5 червня.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!

Автор: Алексей Арестович

Останні новини