24 травня 2022, 17:09

'"Він зайшов надто далеко", – Маломуж назвав умови нейтралізації Путіна силовиками

Оточення диктатора РФ Володимира Путіна може зважитися на усунення "вождя", коли зрозуміє, що поразка у війні з Україною є близькою.

'"Він зайшов надто далеко", – Маломуж назвав умови нейтралізації Путіна силовиками

Диктатор РФ Володимир Путін панічно боїться усунення. Щоб запобігти такому сценарію, він створив ешелоновану систему особистої безпеки.

Такими відомостями в ефірі телеканалу "Україна 24" поділився колишній голова Служби зовнішньої розвідки України генерал Микола Маломуж.

Він підкреслив, що вже зараз у Кремлі зростає гостре невдоволення Путіним, який не лише прирік усю країну на "пекельні" санкції та ізоляцію, але при цьому ще й зазнає поразки у війні з Україною.

"Більшість в оточенні Путіна зрозуміла, що він зайшов надто далеко, що перспектив не тільки для Путіна, а й загалом для Росії немає", - розповів Маломуж.

Оточення диктатора розуміє, що у майбутньому вони разом з ним відповідатимуть за військові злочини, та це може спонукати їх на операцію з усунення вождя заради власної індульгенції.

Проблема, за словами генерала, у надто потужній системі особистої безпеки, яку за 20 років при владі побудував Путін. Цим питанням опікується як його Федеральна служба охорони, так і ще ряд підрозділів, що контролюють одне одного.

"Я знаю всю систему безпеки, збудовану Путіним. Крім відділу власної безпеки, він створив ще ряд оперативних підрозділів, які контролюють інших високопосадовців держави. Паралельно таку ж роботу здійснює і ФСБ, включаючи контроль за службою безпеки самого Путіна... Створено тотальну систему контролю не тільки в оточенні Путіна, але практично в усій країні", - розповів Маломуж.

Він уточнив, що головне завдання всіх цих відомств - пошук нелояльних осіб серед диктатора, тих, від кого може бути реальна загроза.

Зараз, вважає Маломуж, у Росії немає осіб, здатних усунути Путіна. Проте є висока ймовірність, що вони з'являться незабаром. І сприятиме цьому наближення поразки у війні з Україною.

"Силовики можуть повстати проти Путіна. Коли буде явна поразка, коли Путін ослабне, шукатимуть реальні шляхи виходу із ситуації та спробують виправдати себе, наприклад, нейтралізацією Путіна", - заявив ексглава розвідки.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що, за даними Meduza, Путін набрид і шанувальникам, і противникам "спецоперації" - оточення обирає наступника.

Ми також писали, що за даними голови військової розвідки України, Путіна намагалися ліквідувати кавказці.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятись від авторської.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сеть

Останні новини