21 травня 2022, 19:16

Цимбалюк спрогнозував нову риторику російської пропаганди для підтримки рейтингу Путіна

Журналіст Роман Цимбалюк відповів на питання ведучих програми "Гроші", припустивши, в якому ключі далі "промиватимуть мізки" росіянам.

Телеведучий запитав, яка буде нова риторика влади Росії, що транслюється пропагандистами народу, якщо врахувати, що слово "денацифікація" складно сприймається людьми. З 2008 по 2022 роки власний кореспондент агентства "УНІАН" у Росії висловив свою точку зору з цього приводу, припустивши, в якому ключі звучатиме нова пропаганда на телебаченні в РФ.

Свою думку щодо нової риторики російських пропагандистів озвучив в ефірі програми "Гроші" український журналіст Роман Цимбалюк, почути яку можна на каналі YouTube.

Спочатку гість жартома похвалив російських журналістів, назвавши їх дві "сильні сторони" - "атавізм і божевілля". Саме так він бачить підхід російської влади до питань поширення інформації у країні.

"Будуть дуже сильно розвивати цю історію, що ми воюємо в усьому світі, що весь світ нацисти, а ми ні. І тут одразу включається логіка: якщо вам здаються скрізь нацисти, а ваш президент казав "хто обзивається, той сам так і називається", то хто тут нацист?" - з цих слів почав свою промову про мінливу риторику російського телебачення Роман Цимбалюк.

"З погляду політологи, Росія - фашистська держава з усіма ознаками. Зараз головний момент - війна затягується, багато жертв з російського боку, і буде ще більше. Потрібно себе нам захищати у будь-якому випадку. Ось цих опцій, що "ми воюємо з НАТО ", буде дедалі більше", - резюмував відомий журналіст.

Раніше Роман Цимбалюк розповів, звідки взявся міф про "другу армію світу".

Також Цимбалюк поділився із українцями двома несподіваними відкриттями.

Крім того, Цимбалюк висловився про скандал у Скабеєвої через війну з Україною.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Останні новини