19 травня 2022, 12:56

Євген Кисельов запропонував нестандартне рішення, як саме можна послабити путінський режим

Євген Кисельов вважає, що Захід має запроваджувати санкції проти російських олігархів вибірково, а також сприяти витоку розумних людей із Росії.

Євген Кисельов запропонував нестандартне рішення, як саме можна послабити путінський режим

Український журналіст і політичний оглядач Євген Кисельов зазначив, що у Росії останнім часом спостерігається своєрідний громадянський активізм на ґрунті бажання виїхати за кордон. У російських соцмережах з'явилися рекомендації про те, як можна успішно емігрувати. Крім того, у деяких країнах вже з'явилися центри прийому російських біженців – тих людей, які не хочуть жити у Росії при путінському режимі.

В ефірі телеканалу "Україна 24" Євген Кисельов висловив думку, що Захід має всіляко сприяти цьому процесу. Потрібно організувати витік розумних людей із Росії, щоб послабити путінський режим.

"Потрібно сприяти тому, щоб розумні люди виїжджали з країни та залишали Путіна одного з його безглуздими генералами, політиками та тупими пропагандистами, а решта нехай їдуть. Потрібно допомагати їм знаходити житло, роботу, і нехай вони працюють на демократичну цивілізацію, принаймні найближчим часом", - заявив експерт.

Також він зазначив, що це нестандартна думка, яка, можливо, не відразу буде популярною. "Але мені здається, що сьогодні потрібно робити абсолютно все для того, щоб підточувати з різних боків цей колос на глиняних ногах, яким є путінська Росія", - пояснив Кисельов.

Також журналіст похвалив ідею, яку останнім часом просуває один із російських опозиціонерів Дмитро Гудков. Вона полягає у тому, що потрібно розколоти російську еліту за допомогою виборчого підходу до санкцій. "Проти когось санкції вводити, а проти кого - не вводити. Нехай у Кремлі не сплять і думають, а чого це проти Сидорова санкції не ввели?" – сказав Євген Кисельов.

За його словами, потрібно підстьобувати російських олігархів до співпраці із Заходом саме таким способом. Це допоможе розколоти російську еліту та створити атмосферу недовіри у Кремлі. Нехай це додасться до тих проблем, які вже існують у РФ у зв'язку з економічними санкціями та розширенням НАТО на схід, зазначив журналіст.

Нагадаємо, Євген Кисельов зазначив, що Захід не дозволить Путіну перейти "червоні лінії".

Також Євген Кисельов висловив сумнів у тому, що ядерна зброя РФ перебуває у доброму стані.

Раніше Євген Кисельов висловився про можливість ядерної війни.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сеть

Останні новини