16 травня 2022, 15:03

"Це початок кінця", – Володимир Фесенко назвав ознаки, що вказують на руйнування путінського режиму

Володимир Фесенко вважає, що у РФ вже розпочався процес руйнування путінського режиму, і це лише посилюватиметься з кожною новою поразкою у війні з Україною.

"Це початок кінця", – Володимир Фесенко назвав ознаки, що вказують на руйнування путінського режиму

Політолог Володимир Фесенко заявив, що у Кремлі починається параноя, причому як у Путіна, так і у його оточенні. При цьому кожна військова поразка російських військ в Україні неминуче посилює цю ситуацію. Про це експерт повідомив в інтерв'ю ведучій "Україна 24", яке можна переглянути на однойменному YouTube-каналі.

За словами аналітика, у пропагандистському середовищі РФ вже пішли тріщини. Зокрема, він згадав про нещодавній пост Маргірити Симоньян, у якому російська журналістка поміркувала про свої незавидні перспективи, а також про саботаж журналістів пропагандистського інтернет-видання "Лента.ру", коли вони опублікували статті з критикою Путіна.

"Як говорив Горбачов, процес пішов, – зазначив Фесенко. – Питання лише у тому, як швидко все це відбуватиметься. Тут, на жаль, однозначної відповіді немає".

Однак те, що у Володимира Путіна не все гаразд, видно неозброєним поглядом. Російські журналісти часто показують його не з найвигідніших ракурсів, що також можна розцінювати як прихований саботаж. Крім того, президент РФ не з'явився на матчі Нічної хокейної ліги.

"Завжди був, багато років поспіль, а тут не з'явився. Ось за такими деталями і робиться висновок, що з Путіним щось не те", – пояснив Фесенко.

Що вже говорити про бляклу та невпевнену промову глави РФ на Параді Перемоги 9 травня. "Він не демонструє силу, це початок кінця, – заявив політолог. – Путінська харизма та сила путінського режиму тримається на перемогах, які транслює пропаганда. А зараз перемог немає. Інтонація невпевненості та невизначеності, яка була у російського лідера 9 травня, це ознака того, що з ним щось не так".

Володимир Фесенко наголосив, що поки що це лише маленькі тріщинки у режимі, проте процес уже пішов. І далі все може розвиватись вибухоподібно. Найголовніше для нас – побачити, як російські солдати біжать із нашої землі, і тоді вся влада Путіна впаде в одну мить.

Нагадаємо, Дмитро Орєшкін пояснив, як поразка у війні з Україною відображається на репутації Володимира Путіна.

Раніше Олексій Арестович розповів про плачевний стан здоров'я президента РФ Володимира Путіна.

Пропонуємо дізнатися, хто здатний організувати державний переворот у Росії, на думку Марка Фейгіна.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Владимир Фесенко

Останні новини