15 травня 2022, 10:46

Крах армії Путіна під Білогорівкою загрожує РФ громадянською війною: прихильники Z-операції розчаровані

Розгром армії РФ в Україні під час переправи через Сіверський Донець посилив нестабільність у російському суспільстві.

Крах армії Путіна під Білогорівкою загрожує РФ громадянською війною: прихильники Z-операції розчаровані

Військові невдачі ЗС РФ в Україні породили розчарування у російському суспільстві, яке роками накачували мілітаристськими ідеями. Тяжким ударом для прихильників "спецоперації" є розгром армії РФ біля Білогорівки при спробі форсувати річку Сіверський Донець.

Про це у Telegram написав російський політтехнолог Станіслав Бєлковський.

Основний електорат російського диктатора Володимира Путіна сьогодні дуже розчарований. Йдеться про затятих прихильників відродження імперії, які із захопленням ухвалили рішення Кремля про військове вторгнення в Україну. Один із яскравих представників цієї групи – ФСБшник Ігор Стрєлков (Гіркін), який останнім часом гостро критикує військово-політичне керівництво РФ за провал бліцкригу.

Путинський режим швидко втрачає опору в особі так званого "глибинного народу".

"Крах РФ-переправи через Сіверський Донець може призвести до громадянської війни та соціального розпаду (с). У РФ, а не деінде. Командування спецоперацією Z, за версією її ж прихильників, виявилося чомусь недієздатним", - написав Бєлковський.

Він звернув увагу на важливий пост про провал під Білогорівкою російського Telegram-каналу "Шпигун, якому ніхто не пише", популярного серед прихильників "спецоперації". Автор дуже різко критикує військове керівництво РФ.

"Ми, російське суспільство, повільно, але вірно йдемо до протверезіння. Фактична інформація з фронтів змушує багатьох критично осмислювати пропагандистську риторику "все йде за планом" і ставити здорове питання: а що, власне, відбувається?" - пише ресурс.

Він відкрито звинувачує військове керівництво Росії у "недієздатності", а також в обмані росіян про перебіг війни.

"Час обережно... виводити людей з віртуальної коми "вічних перемог"", - пише російський пропагандистський ресурс.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що пропагандист Подоляка розгнівався через розгром БТГр РФ біля Білогорівки: назвав генералів злочинцями.

Ми також писали, що БПЛА зняв відео розгрому армії РФ під Білогорівкою із "загубленим" окупантом: "Грандіозне раз**бінго".

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятись від авторської.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!

Автор: Станислав Белковский

Останні новини