11 травня 2022, 12:52

"Путіна попередили", – Євген Кисельов про те, що Захід не дозволить президентові РФ перейти "червоні лінії"

Євгеній Кисельов повідомив, що західні спецслужби попередили Путіна про серйозні наслідки, якщо він вирішить перейти "червоні лінії" у війні з Україною.

"Путіна попередили", – Євген Кисельов про те, що Захід не дозволить президентові РФ перейти "червоні лінії"

Журналіст, ведучий, медіаменеджер і політичний оглядач Євген Кисельов розповів про роботу західних спецслужб, наголосивши, що у Кремлі є "крот". Також, за його словами, деякі люди, які мають відношення до роботи розвідки, кажуть, що західні спецслужби попередили Путіна про серйозні наслідки, якщо він наважиться застосувати тактичну ядерну зброю. Про це експерт заявив в інтерв'ю Ганні Степанець в ефірі телеканалу "Україна 24".

"Я припускаю, що дійсно є якісь "червоні лінії", які Захід поки що не готовий переходити", - зазначив Кисельов. Також він припустив, що у Москві є "крот", який може бути активований, якщо Путін потягнеться до червоної кнопки, адже навіть за часів СРСР західній розвідці вдавалося вербувати дуже цінних агентів.

"Чому немає якогось Олега Піньковського чи генерала Полякова, чи когось ще десь у Москві у версії 2.0? Чому у Москві немає крота?" – поставив риторичне запитання Кисельов.

Також він повідомив, що українські військові експерти кажуть (і, мабуть, не просто так), що у Генштабі ЗС РФ назріває дуже сильне невдоволення війною проти України та її наслідками для РФ.

Нагадаємо, Євген Кисельов засумнівався, що Путін застосує ядерну зброю.

Раніше Євген Кисельов пояснив, що жодної "червоної кнопки" не існує.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ! Автор: Сеть

Останні новини