10 травня 2022, 22:11

Веллер: Путіну, мабуть, залишилося недовго: він сприймає світ як смертник

Якщо чутки про смертельну хворобу російського диктатора Володимира Путіна правдиві, це могло підштовхнути його до війни з Україною.

Веллер: Путіну, мабуть, залишилося недовго: він сприймає світ як смертник

Невиліковна хвороба могла підштовхнути диктатора РФ Володимира Путіна розпочати свою "спецоперацію" з окупації України. Чутки про те, що здоров'я беззмінного лідера РФ не має значення, ходять останні кілька років.

Про це в ефірі телеканалу "Україна 24" розповів відомий російський письменник Михайло Веллер.

"Зважаючи на все, Всевишній відпустив недовге життя попереду Володимиру Путіну. Про це останнім часом говорять абсолютно всі", - заявив письменник.

На користь цієї версії, за його словами, говорять безліч фактів, зокрема не надто здоровий зовнішній вигляд президента. Наприклад, у закордонні поїздки Путін останніми роками возить із собою навіть особистий туалет, ймовірно, щоб вороги не змогли провести аналізи його випорожнень і дізнатися про діагноз.

"Якщо людина знає, що їй залишилися лічені місяці та вона приречена, дуже часто психологія такої людини змінюється. Її ставлення до світу змінюється, тому що людина починає сприймати світ і свої дії у світі, і ставлення до інших як смертник", - пояснив письменник.

Так, на його думку, хвороба могла змусити Путіна піти на "остаточне вирішення українського питання". А той факт, що план загрожує великими жертвами ні в чому не винних громадян, диктатора РФ не хвилює.

"Ну і що? Люди взагалі смертні", - озвучив він можливі думки Путіна.

Веллер констатував, що диктатор втратив об'єктивне сприйняття світу не лише через ймовірну хворобу, а й через своє оточення.

"Звичайні імперські справи періоду розпаду... У нього справді на підставі неадекватної інформації виходить неадекватна картина світу. Він це все тягне в яму та прірву", - констатував письменник.

Раніше Вероніка Білоцерковська розповіла про ймовірну долю Путіна: "Смерті імператора недовго чекати".

Ми також писали, що глядачі помітили кілька особливостей поведінки Путіна на параді у Москві: "Ленін останніми роками".

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятись від авторської.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сеть

Останні новини