10 травня 2022, 10:14

"Мінськ 3" або "Стамбул 1": Арестович переклав промову Путіна з кремлівської на людську мову

Олексій Арестович дав зрозуміти, що Володимир Путін хоче змінити формат війни з Україною та затягнути її на роки.

"Мінськ 3" або "Стамбул 1": Арестович переклав промову Путіна з кремлівської на людську мову

Олексій Арестович пояснив, що означала заява Володимира Путіна про порятунок Росією світу від "глобальної війни". За словами радника глави Офісу президента України, "у перекладі з кремлівської мови російською" це означає, що ядерної війни Росії з НАТО не буде. Політик упевнений, що Кремль спробуватиме розіграти інший сценарій: прихована мобілізація з перекиданням техніки в Україну для виходу на межі Луганської, Донецької та Херсонської областей.

Про це радник Єрмака заявив у бесіді з Марком Фейгіним, відео він опублікував у своєму YouTube-каналі.

Чиновник вважає, що подальший військовий конфлікт може бути затяжним, без активних наступів, за прикладом того, що відбувається на Донбасі з 2014 року. Співрозмовник Фейгіна вважає, що Кремль рушницями біля кордонів тиснутиме на Київ з метою підписання договору "Мінськ 3" або "Стамбул 1".

Раніше Олексій Арестович отримав неабияку дозу критики від мера Дніпра Бориса Філатова, який попросив владу вжити заходів щодо виступів радника голови ОП.

Нагадаємо, 29 квітня повідомлялося, що Арестович розповів американським ЗМІ про замах на Володимира Зеленського та його родину.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!

Автор: Алексей Арестович

Останні новини