9 травня 2022, 19:25

Портніков відкрито заявив про плани Путіна щодо України: "Ми знаємо, чого він хоче"

Український журналіст Віталій Портніков пояснив, чому не варто звертати увагу на слова Путіна.

Портніков відкрито заявив про плани Путіна щодо України: "Ми знаємо, чого він хоче"

У своєму черговому інтерв'ю для українського телебачення автор аналітичних статей відповів на важливі для українців у період бойових дій у країні питання. Спочатку письменник прокоментував відсутність авіації на параді у Москві на Червоній площі, яку виправдали поганою погодою. Знайти пояснення, що повітряна частина параду у РФ не відбулася, журналіст не зміг, натомість зазначив, що Путін йому все більше став нагадувати Брежнєва своєю поведінкою та старечими звичками.

Повне інтерв'ю Віталія Портнікова можна переглянути на каналі YouTube.

Ведучий телеканалу "Прямий" поцікавився у відомого публіциста, чи варто уважно стежити за промовами глави Кремля чи його словами немає сенсу надавати хоч якогось значення. На що оглядач радіо "Свобода" відповів так: "Ми знаємо точно, чого він хоче. Його мета відома – це знищення української державності. Але й це не головна мета. Головна мета – відновлення Радянського Союзу. Україна – один із фрагментів. Що він при цьому каже, не має жодного значення. Має значення лише одне: чи вдасться ЗСУ та нашим союзникам вибити російських окупантів з нашої землі. А після цього він може говорити все що завгодно".

Далі Віталій Портніков додав, перефразувавши відому фразу: "Коли розмовляють гармати, не дуже важливо, що кажуть політики". Вищесказаним телеведучий хотів наголосити на тому, що головне для нас зараз — це конкретні дії зі звільнення території України.

Раніше Портніков пояснив, чому "сил Російської Федерації насправді не існує".

Також Портніков прокоментував випад Лаврова у бік президента України Зеленського.

Нагадаємо, Портніков назвав країни, які влада Кремля хотіла б приєднати до РФ.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Виталий Портников

Останні новини