9 травня 2022, 16:34

"Новоросії поки бояться", – Вадим Денисенко назвав ключову ідею у Кремлі щодо України

Вадим Денисенко проаналізував виступ Володимира Путіна на Параді Перемоги і заявив, що РФ навряд чи анексуватиме окуповані частини України.

"Новоросії поки бояться", – Вадим Денисенко назвав ключову ідею у Кремлі щодо України

Ключовим меседжем виступу Путіна на Параді Перемоги у Кремлі стала фраза про те, що росіяни "воюють на своїй землі". Друга важлива думка була адресована США, але в неї ніхто не вірить. Звучить вона приблизно так: давайте домовлятися про сфери впливу. Саме такі висновки зробив виконавчий директор Українського інституту майбутнього Вадим Денисенко, прослухавши промову президент РФ 9 травня на Червоній площі.

На думку експерта, референдуми про приєднання окупованих територій України до РФ переносяться на невизначене майбутнє. Ключова ідея у Кремлі зараз полягає у створенні СРСР-2, який має складатися як мінімум із РФ, Білорусі й окупованих українських територій. "Формат окупованих територій незрозумілий: як окреме утворення (Новоросія) або як кілька карликових квазідержавок, – написав експерт. – Новоросії поки боятися, бо українці знову почнуть "сепаратні" ігри".

Крім того, Вадим Денисенко нагадав одну важливу річ усім песимістам: проголошення СРСР-2 планувалося ще у лютому 2022 року. Іншими словами, експерт дав зрозуміти, що шалена ідея Путіна та його поплічників так і не буде реалізована.

Раніше Олексій Арестович пояснив, чому Росія не шукає миру з Україною, хоча перебуває у явно програшному становищі.

Пропонуємо дізнатися, коли Гаррі Каспаров передбачає крах путінського режиму.

Нагадаємо, Вадим Денисенко назвав причину, через яку РФ поки що не проводитиме загальну мобілізацію.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сеть

Останні новини