24 квітня 2022, 10:00

"У Кремля залишилося три виходи", – Арестович про пастку, у яку загнав себе Путін

Після поразки у великій битві за Донбас у Кремля залишиться три виходи, і всі вони неприємні.

"У Кремля залишилося три виходи", – Арестович про пастку, у яку загнав себе Путін

Російський диктатор Володимир Путін великою війною проти України загнав себе у пастку. Після поразки великого наступу на Донбасі у нього залишиться лише три виходи.

Про це розповів радник Офісу президента України Олексій Арестович в інтерв'ю YouTube-каналу "Фейгін LIVE" ввечері 23 квітня.

"У Кремля три виходи зараз: переговори, позиційна війна, мобілізація у Росії. А у нас лише два: або мирні переговори, або винесення вперед ногами російського угруповання звідси. Ми дуже хочемо зробити друге. Але все ще залишаємо шанси на переговори", – розповів Арестович.

Він нагадав, що доля мирних переговорів, які дуже потрібні Москві, зараз висить на волосині. Президент України Володимир Зеленський чітко дав зрозуміти, що припинить контакти з Москвою у разі вбивства захисників Маріуполя та проведення незаконного "референдуму" на півдні України.

Для України такий розвиток ситуації є цілком прийнятним, запевнив Арестович.

"І далі в України залишиться лише один варіант  винести вперед ногами. Далі  все. Далі тільки ленд-ліз говоритиме у наших умілих руках", – констатував представник ОП.

Раніше Арестович висловив сумнів, що Москва наважиться на загальну мобілізацію. І не лише через те, що російське суспільство, яке війну здебільшого схвалює, особисто воювати категорично не хоче. Проблема, за його словами, у тому, що РФ не має ресурсів для постачання мобілізованих. Вже зараз російська армія відчуває гострий дефіцит озброєння та техніки.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що Арестович дав пораду Путіну, який задумав "референдум" у Херсоні: "Є старий радянський анекдот".

Ми також писали, що, згідно з прогнозами Арестовича, російська армія буде розбита вже за два тижні.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

Редакція наперед вдячна за будь-яку фінансову допомогу!

Слава Україні! Разом ми – СИЛА!

Патреон – https://www.patreon.com/Ukraine365

Paypal – [email protected]

Карта банку – 5168742727446407 (гривня)

Не пропустіть важливу інформацію!

Підпишіться на наш Телеграм-канал: https://t.me/Dialog_Ukraine

Автор: Алексей Арестович

Останні новини