24 квітня 2022, 07:45

"Хоча його лікують..." – політолог Соловей розсекретив діагноз Путіна та зробив прогноз щодо війни в Україні

Російський політичний аналітик оцінив стан здоров'я Путіна й озвучив приблизну дату закінчення війни в Україні.

"Хоча його лікують..." – політолог Соловей розсекретив діагноз Путіна та зробив прогноз щодо війни в Україні

Історик і публіцист Валерій Соловей в інтерв'ю ведучим "Популярної політики" спершу пояснив, що могло глядачам здатися дивним у діалозі Путіна та Шойгу. Спершу громадський діяч зробив акцент на зовнішньому вигляді міністра оборони РФ: "Путін дуже незадоволений, як іде "спеціальна операція". Він вважає, що Шойгу несе пряму відповідальність за її провал, тому йому не личить одягати військову форму, тим більше з безліччю нагородних колон”.

Повне інтерв'ю Валерія Солов'я команді Навального можна переглянути на каналі YouTube.

Другий момент, який відзначили багато телеглядачів: Путін вчепився руками за стіл, як у "рятувальний якір". Такий жест глави Кремля політолог пояснив просто: "Це у прямому сенсі для нього "рятувальний якір", враховуючи те, що у нього давно вже важка неврологія: з 2019 року хвороба Паркінсона. Хоча його чудово лікують, але іноді тремор проривається".

Далі доктор історичних наук зробив прогноз по війні РФ з Україною, озвучивши 2 можливих сценарії. Якщо за 2-3 тижні очевидних результатів в окупантів не буде, то: "Далі що? Значить, є кілька опцій: або починаються мирні переговори, або оголошується якесь перемир'я, але опозиційна війна триває".

Потім Валерій Соловей назвав конкретні дати, до яких, на його думку, може тривати війна в Україні: "Далі навряд чи, я знаю, довше навряд, але мінімум до осені триватиме". Саме такий термін бойових дій озвучив досвідчений російський політолог.

Політолог Соловей, який раніше спрогнозував початок війни, розповів, коли у Росії зміниться влада.

Ми повідомляли, що у лютому 2022 року у Росії було затримано опозиційного політолога Солов'я та його сина, проведено обшуки.

Редакція наперед вдячна за будь-яку фінансову допомогу!

Слава Україні! Разом ми – СИЛА!

Патреон – https://www.patreon.com/Ukraine365

Paypal – [email protected]

Карта банку – 5168742727446407 (гривня)

Не пропустіть важливу інформацію!

Підпишіться на наш Телеграм-канал: https://t.me/Dialog_Ukraine

Автор: Валерий Соловей

Останні новини