17 квітня 2022, 19:55

"Вони розгубилися", – в ОП розповіли про "надлом" у лавах армії Путіна

У російської армії, яка веде війну з Україною, зникла воля до перемоги.

"Вони розгубилися", – в ОП розповіли про "надлом" у лавах армії Путіна

Через 50 днів активних бойових дій і після кількох великих поразок військово-політичне керівництво РФ, як і їхня армія, "розгубилося".

Про це повідомив радник керівника Офісу президента України Олексій Арестович в інтерв'ю російському блогеру Марку Фейгіну.

"Я бачу, фізично відчуваю (за розташуванням військ на місці, за їхнім рухом, за операціями, які вони намагаються проводити), як вони розгубилися. Командування розгубилося разом із політичним керівництвом. Воно не може вибрати, що робити", – заявив Арестович.

Він уточнив, що зараз російська армія діє "за інерцією", накопичуючи сили для великого наступу на Донбасі. Залізна воля керівництва, яка відчувалася на початку російського вторгнення, зникла. Це психологічна поразка, наголосив представник ОП.

Остаточний надлом ЗС РФ, за його словами, стався через знищення українцями флагмана Чорноморського флоту Росії "Москва".

Арестович вважає, що попри такий плачевний морально-психологічний стан як російської армії, так і Кремля там не відмовляться від великого наступу на Донбасі.

"Кудись вони мають піти. Тому що безглуздість і дурість мають бути зроблені до кінця", – констатував Арестович.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що у Путіна вже вп'яте офіційно поміняли цілі "спецоперації" в Україні. Все свідчить про те, що Кремль готується припиняти війну.

Ми також писали, що Арестович розповів, чому РФ зволікає з великим наступом на Донбасі.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

Автор: Алексей Арестович

Останні новини