12 квітня 2022, 07:59

Чубаров озвучив головний страх окупантів Криму через війну в Україні

У Криму розуміють, що у майбутньому Україна обов'язково поверне суверенітет над окупованим півостровом.

Чубаров озвучив головний страх окупантів Криму через війну в Україні

Глава Меджлісу Рефат Чубаров заявив, що у Криму всі стежать за війною в Україні: від окупаційних влад і до тих, хто чекає, що Київ поверне контроль над півостровом.

Вчора, 11 квітня, в інтерв'ю "Радіо НВ" глава Меджлісу дав зрозуміти, що фантазії в окупаційної влади можуть зашкалювати, проте всі рішення прийматиме Кремль.

Зараз у Криму ходять чутки про те, що якщо не вдасться створити "Херсонську республіку", деякі райони Херсонщини та Запоріжжя можна буде "приєднати" до Криму. Однак, підкреслив Чубаров, це прогнози, які реально можуть бути втілені за наказом Москви.

У Криму багато хто стежить за війною в Україні. Одна частина населення – окупанти, які не є на півострові більшістю, стежать за подіями в Україні з "неприхованим страхом". Вони бояться, що Київ може звільнити зі зброєю у руках всі окуповані території. Окупанти пильно стежать за подіями, щоб у потрібний момент терміново залишити Крим.

Проте є й ті, хто чекає на Україну, – кримські татари й етнічні українці. Вони чекають на повернення півострова до складу України. Саме тому для таких людей необхідно щодня надавати моральну підтримку будь-якими висловлюваннями на адресу окупованого Криму.

На тлі нового плану Кремля щодо захоплення Сходу України Захід продовжує активно передавати та продавати Києву зброю.

Раніше ми повідомляли, що уряд Словаччини не відкидає можливості передачі Україні винищувачів "МіГ-29".

Нагадаємо, Лавров заявив, що Москва ще не готова на рівні глави РФ обговорювати з Києвом питання Криму та Донбасу.

Автор: Сеть

Останні новини