8 квітня 2022, 17:09

Альфред Кох спрогнозував дату, коли впаде Москва: "На колінах вибачатимуться"

Після рішення США надати Україні ленд-ліз у Росії немає жодних шансів перемогти у війні.

Альфред Кох спрогнозував дату, коли впаде Москва: "На колінах вибачатимуться"

Вперше із закінчення Другої світової війни Сполучені Штати готуються відновити ленд-ліз, щоб забезпечити Україну зброєю. Це кінець для режиму диктатора Володимира Путіна.

Про це у своєму блозі у Facebook написав із Німеччини колишній високопосадовець РФ, опозиціонер Альфред Кох.

"За аналогією з минулим ленд-лізом вибудувалася вся майбутня хронологія війни. Якщо пів року тієї війни зараз вмістилися у сорок днів, то значить йти до Москви (Берліна) ще 7 місяців. Якщо ж війну закінчити за сценарієм Зеленського (тобто, витіснити агресора на ту лінію, з якої він почав свій напад 24 лютого, то вистачить і 3-4 місяців", – поділився прогнозом російський опозиціонер.

Він висловив впевненість, що поразка Росії у війні неминуча. На це вказують, зокрема, останні заяви високопосадовців США. Наприклад, американський держсекретар Ентоні Блінкен днями публічно сказав: "Не існує сценаріїв війни з РФ, у яких Україна, зрештою, не перемогла б". І, вважає Кох, це не просто слова.

"До таких прогнозів американців я ставився б серйозно. Особливо після того, як вони з точністю до години передбачили час російського нападу (РФ на Україну  ред.)", – зазначив опозиціонер.

За його словами, у російського диктатора Володимира Путіна залишився лише один козир – ядерний удар. Проте, вважає Кох, оточення не дасть йому зробити цей фатальний крок. Причина банальна: генерали РФ роками крали собі на вілли та яхти, тому перетворення світу та Росії на "ядерний попіл", очевидно, до їхніх планів не входить.

У результаті, зазначив Кох, Росії все ж таки доведеться повернутися до Заходу та жити за його цивілізованими правилами. Інакше країні загрожує доля жебрака сировинного придатку Китаю.

Ексчиновник РФ також наголосив, що Україна сьогодні веде героїчну боротьбу не лише за свій європейський вибір, а й за майбутнє росіян. Останні цього здебільшого поки що не розуміють. Але прозріння врешті-решт прийде, впевнений він.

"Будете на колінах вибачатися. І з цього щирого покаяння і почнеться відродження Росії", – звернувся Кох до співгромадян.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що в Офісі президента України повідомили про велике зрушення у війні з РФ, яке зламає ситуацію на фронті.

Нагадаємо, Альфред Кох пояснив, як Україні за два тижні переможно завершити війну з Росією.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

Редакція наперед вдячна за будь-яку фінансову допомогу!

Слава Україні! Разом ми – СИЛА!

Патреон – https://www.patreon.com/Ukraine365

Paypal – [email protected]

Карта банку – 5168742727446407 (гривня)

Не пропустіть важливу інформацію!

Підпишіться на наш Телеграм-канал: https://t.me/Dialog_Ukraine

Автор: Альфред Кох

Останні новини