26 березня 2022, 14:58

Піонтковський: "Останній бій буде у квітні, Путін має намір йти до кінця"

Андрій Піонтковський попередив, що у квітні у РФ буде оголошено мобілізацію для останньої спроби підкорити Україну.

Піонтковський: "Останній бій буде у квітні, Путін має намір йти до кінця"

Кремль готує мобілізацію, оскільки зазнає катастрофічних втрат в Україні. Вона буде оголошена, ймовірно, вже найближчими тижнями.

Таку думку в етері "Україна 24" висловив відомий російський політолог, опозиціонер Андрій Піонтковський.

"Основна поразка (армії РФ  ред.) сталася у перші два дні, коли вони не захопили аеродром (у Гостомелі  ред.), їх вибили звідти... План провалився. За місяць не взято жодного великого міста. У стані супротивника почалася паніка вже. Поки легка. Починається вже втеча щурів", – розповів Піонтковський.

Він уточнив, що головною перешкодою для миру є саме президент РФ Володимир Путін. Його оточення готове до перемир'я, проте "цар" готовий іти до кінця.

"Сценарій порятунку обличчя відкинутий особисто Путіним... Думаю, він таки оголосить мобілізацію. 1 квітня  день призову. Він збере нещасних строковиків і кине в останню спробу атаки. Це у квітні буде обов'язково", – сказав опозиціонер.

За його словами, мобілізація у РФ не оголошена досі через те, що російське суспільство загалом проти такого сценарію. Переконати росіян, ймовірно, Кремль спробує великою терористичною атакою на території РФ.

"В американців дуже хороша розвідка. Вони весь час повторюють, що Москва готує хімічну атаку. Можуть хімзавод підірвати десь під Москвою", – сказав Піонтковський.

Він наголосив, що програш у війні з Україною для Путіна – це не лише політична смерть, а й гарантія дуже швидкої фізичної смерті.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що, на думку Альфреда Коха, Захід змінив тактику щодо України, на Путіна чекають "сюрпризи".

Ми також писали, що Стрєлков визнав поразку РФ в Україні: "Найпесимістичніші прогнози виправдалися".

Редакція наперед вдячна за будь-яку фінансову допомогу!

Слава Україні! Разом ми – СИЛА!

Патреон – https://www.patreon.com/Ukraine365

Paypal – [email protected]

Карта банку – 5168742727446407 (гривня)

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

Автор: Андрей Пионтковский

Останні новини