22 березня 2022, 10:27

Стрєлков передбачив Росії втрату Курил після поразки у війні з Україною: "Шляху назад немає"

Російський диверсант Ігор Стрєлков впевнений, що Росія позбудеться Курил та інших спірних територій через війну з Україною.

Стрєлков передбачив Росії втрату Курил після поразки у війні з Україною: "Шляху назад немає"

Підсумком великої кровопролитної війни, яку Кремль розв'язав проти України, стане втрата Росією великих територій. Це вже підтверджує затятий прихильник агресивної політики РФ, диверсант ФСБ РФ Ігор Стрєлков (Гіркін).

З сумним прогнозом він виступив 22 березня на своєму каналі у Telegram.

Через війну Москва відмовилася від переговорів із Токіо щодо договору про мир, результатом якого має стати повернення японцям Курильських островів.

Стрєлков впевнений, що це Росії не допоможе утримати спірні території. Він наголосив, що розпад Росії буде запущений після поразки у війні з Україною.

“Шляху назад немає... Якщо Російська Федерація програє цю війну, то платити та каятися доведеться далеко не лише перед... Україною. Там цілий натовп "у чергу за репараціями" набіжить. І всі "з обґрунтованими історичними та національними претензіями"", – написав російський диверсант.

Варто зазначити, що Стрєлков досить різко критикує тактику російської армії у війні проти України, звинувачуючи вище військове керівництво у повній некомпетентності. Поки Міноборони РФ звітує про фейкові "перемоги", він визнає, що наступ Росії захлинувся.

До того ж Стрєлков передбачив Росії важку поразку, якщо Кремль не оголосить масової мобілізації. Проте на такі кроки влада РФ, ймовірно, йти не наважується.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що Стрєлков спростував фейки російської пропаганди про оточення Чернігова російською армією.

Ми також писали, що Стрєлков визнав: "Після передачі Україні С-300 поразки не уникнути".

Редакція наперед вдячна за будь-яку фінансову допомогу!

Слава Україні! Разом ми  СИЛА!

❗️ Патреон – https://www.patreon.com/Ukraine365

❗️ Paypal – [email protected]

❗️ Карта банку – 5168742727446407 (гривня)

Автор: Сеть

Останні новини