21 березня 2022, 12:18

Фельштинський сказав, як настане кінець Путіна: "Перевороту чекати не варто"

Історик Юрій Фельштинський впевнений, що крах режиму Володимира Путіна відбудеться лише після його неминучої військової поразки в Україні.

Фельштинський сказав, як настане кінець Путіна: "Перевороту чекати не варто"

Надії на те, що війна в Україні може бути закінчена держпереворотом у Росії, марні. Режим Володимира Путіна впаде лише після того, як РФ зазнає неминучої військової поразки.

Таку заяву в етері телеканалу “Еспресо” зробив Юрій Фельштинський – російсько-американський історик, який спеціалізується на вивченні режиму Путіна.

Ви (українці  ред.) повинні зосередитися на війні з Росією та не сподіватися, що там відбудеться переворот. Думаю, він може статися лише після поразки Росії у війні з Україною. Якщо ця поразка буде очевидною, думаю, це означатиме одночасно і кінець Путіна, і кінець його режиму, і навіть, напевно, кінець Російської Федерації у тому форматі, у якому Путін її відбудував. Це станеться вже згодом. Не схоже, що зараз є якась опозиція у керівництві країни... Ми не бачимо відставок демонстраційних на знак протесту, не бачимо втечі дипломатів... Про переворот нам зараз думати зарано”, – сказав експерт.

Він наголосив, що Україні необхідно вести переговори з Путіним щодо припинення війни, проте вірити військовому злочинцю категорично не можна. Підсумком цих переговорів, наголосив Фельштинський, має стати відновлення територіальної цілісності України станом на 2013 рік.

“Переговори Україна має вести з позиції сили, з позиції переможця. Путін застряг в Україні, зав'яз. Бліцкриг у нього не вийшов... Росія має зазнати військової поразки. Вона її зазнає!" – наголосив історик.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що, за даними української розвідки, у Кремлі обговорюють три сценарії усунення Путіна.

Ми також писали, як Путін боїться, що Шойгу "здійснить держпереворот у РФ".

Автор: Сеть

Останні новини