14 березня 2022, 15:49

"Кошмар моєї країни", – Володимир Кличко показав спроби "руського миру" захопити столицю України

Рідний брат мера Києва Віталія Кличка, який із перших днів війни вступив у самооборону міста, показав наслідки обстрілу.

"Кошмар моєї країни", – Володимир Кличко показав спроби "руського миру" захопити столицю України

З перших секунд відео перед глядачами постає жахлива картина: зруйновані будинки, глибокі рови на дорозі, що виникли від обстрілів армії РФ.

Про те, що відбувається у столиці, вирішив розповісти світовій громадськості всесвітньо відомий боксер Володимир Кличко, розмістивши відеозвернення з доказами провини країни-агресора на своїй сторінці в Instagram.

Демонструючи руйнування Києва, брат мера столиці коментує англійською мовою те, що відбувається. Олімпійський чемпіон говорить, що все зняте на відео – справа рук російської армії.

Показав та поінформував, що, намагаючись захопити столицю, "руський мир" залишив людей без житла, знищивши їхні будинки, розстріляв тролейбус. Легендарний спортсмен впевнено заявив, що це війна проти українців і таке відбувається не тільки у Києві, а й у багатьох інших містах країни.

Підпис до відео англійською мовою у перекладі на російську звучить так: "Мрія Путіна про створення Великої Росії  кошмар моєї країни". Реакцією на побачене стали численні коментарі, серед яких знайшлося місце для слів недовіри від росіян, що помиляються, та щирої підтримки та співчуття від громадян різних країн світу.

Українці здебільшого залишали тематичні смайлики у коментарях, розуміючи, що цей пост адресований світовій громадськості.

Раніше легендарний український боксер, брат міського голови Києва Володимир Кличко емоційно звернувся до росіян після вторгнення армії Путіна.

Нагадаємо, брат міського голови Києва Володимир Кличко відреагував на бомбардування пологового будинку у заблокованому окупантами Маріуполі.

Автор: Сеть

Останні новини