11 березня 2022, 15:00

Жителі РФ вражені реальним рівнем російської армії: "Куди пішли всі наші податки?!"

Росіяни вражені низьким рівнем російської армії, на яку виділялися величезні кошти.

Жителі РФ вражені реальним рівнем російської армії: "Куди пішли всі наші податки?!"

Жителі РФ шоковані ситуацією у російській армії, реальний рівень якої став надбанням громадськості після вторгнення на територію України.

Відома російська журналістка Божена Ринська зазначає, що на опублікованих відео у соціальних мережах російські військові мають вигляд підготовленого зброду мародерів із низьким рівнем бойового вишколу та поганою технікою.

На своїй сторінці у соціальній мережі Facebook Ринська ставить російській владі питання про те, куди весь цей час йшли її податки.

До того ж Ринська здивована рівнем української армії, яка значно краще озброєна технічно та перевершує ЗС РФ, що показали перші 2 тижні бойових дій.

За її словами, з такою слабкою армією Росія є абсолютно беззахисною у разі спроби нападу на її власну територію.

"З'ясовується, що і я, і країна абсолютно беззахисні, а армія – це кілька іржавих консервних банок і купка розумово відсталих, які тільки курей красти у населення здатні. А у сусідньої держави – бідної, невеликої – є зброя, яка за кілометр плавить бошки танкам", – заявила вона.

Зазначимо, росіяни у соціальних мережах відчувають сором за власних військових, які займаються грабунком і мародерством на окупованих територіях України.

Раніше підрозділи української армії збили ще один вертоліт російських окупаційних військ.

Автор: Сеть

Останні новини