7 березня 2022, 13:08

Портніков пояснив, чому Путін не доживе до Гааги: "Щоб не сказав зайвого"

Нинішнього диктатора Росії, з високою ймовірністю, чекає доля ката Йосипа Сталіна, вважає Віталій Портніков.

Швидше за все, нинішній глава Російської Федерації Володимир Путін, котрий розв'язав велику війну в Європі, не доживе до Гаазького трибуналу.

Таку думку висловив відомий український телеведучий журналіст Віталій Портніков в ефірі телеканалу “Еспресо”.

"Я не впевнений, що Путін потрапить на Міжнародний трибунал. Його, швидше, знищать свої, щоб він нічого зайвого не сказав на цьому Трибуналі”, - повідомив журналіст.

Він уточнив, що після відходу Путіна влада у Росії, швидше за все, буде перехоплена його ж оточенням. І цим людям дуже не захочеться, щоб нинішній диктатор озвучив на суді про них неприємні речі.

“Їм треба, щоби він мовчав. Це для мене абсолютно очевидно”, - сказав Портніков.

Він вважає, що Путін повторює долю радянського диктатора Йосипа Сталіна. За даними істориків, останній помер, коли готувався розпочати Третю світову війну.

“Вже були плани нападу на Америку. Готувалася спецоперація, яка називалася "Внутрішній удар". СРСР збирався звинуватити Сполучені Штати у тому, що вони обстрілюватимуть Кремль прямо з Посольства США у Москві. Вони серйозно збиралися використовувати це як привід для ядерного удару по Америці... Але Сталін так вчасно помер, не встигнувши це зробити”, - розповів журналіст.

Він уточнив, що єдина перешкода щодо швидкої демілітаризації та денацифікації нинішньої РФ – це наявність ядерної зброї.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що московський піп розповів, з якими країнами Путін розпочне війну після України.

Ми також писали, як Путін боїться, що Шойгу наступного тижня "зробить держпереворот у РФ".

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятись від авторської.

Останні новини