15 лютого 2022, 18:57

"Життя там не буде", – журналіст РФ про визнання Кремлем "ЛДНР"

Визнання "незалежності" формувань "ЛДНР" Кремлем зіграє на руку Україні, яка руками Москви позбавиться Мінських угод.

"Життя там не буде", – журналіст РФ про визнання Кремлем "ЛДНР"

Кілька останніх років Росія визначала політику навколо України за допомогою Мінських угод. Проте визнання Росією "незалежності" ОРДЛО зіграє на руку Києву та Заходу, оскільки вони нарешті зможуть позбавитися вічного способу тиску, вважає російський журналіст Павло Пряников.

"Інша справа, що простим людям "ЛДНР" це принесе мало радості, бо суттєво не змінить їх життя. У жодній із сірих зон Нових Темних століть, які курує Росія, – Придністров'я, Абхазії та П. Осетії – життя так і не налагодилося", – нагадав журналіст.

Він зазначив, що Путін знову говорить про вирішення проблеми Донбасу, але педалює темою Мінських угод.

"Значить, визнання незалежності "ЛДНР" не проходить. А тим у "ЛДНР", хто у змозі, можна порадити тільки одне: якнайшвидше їхати звідти (та хоч із російським паспортом до Росії). Життя там у найближчому майбутньому не буде", – резюмував Пряников.

Нагадаємо, 15 лютого президент РФ Володимир Путін прокоментував звернення Держдуми про визнання самопроголошених формувань "ЛНР" і "ДНР".

А диверсант ФСБ РФ Ігор Стрєлков вважає, що президент Володимир Путін не визнаватиме "незалежність" терористичних "Л/ДНР".

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

Автор: Сеть

Останні новини